PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114091}

Mały Otik

Otesánek
2000
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7677
8,3 6 krytyków
Mały Otik
powrót do forum filmu Mały Otik

Groteska ...KOCHAM JĄ nadzwyczajny filmik Surrealizm coś wsaniałego ... i tylko sie uczyć od południowych sasiadów bo robia wspaniałe filmy jush od 10 lat:]:]:]

gazdus_2

Świetny kicz :) Bardzo mi się podobał ten film. Uśmiałem się nie raz. Najzabawniejsza chyba była scena gdy Ociosanek przed konsumpcją człowieka, mył korzenie w misce mydłem i szczotką :)

ocenił(a) film na 10
S0LTYS

najzabawniejsze jest to jak "ojciec" Otika mówi do kumpla ze nie idze na drinka tylko musi zrobić zakupy i bierze taqkie 3 zajebiście wielkie torby...

gazdus_2

Rewelacyjny film z masą niesamowitych obrazów. Dla mnie najlepszy był pedofil, kiedy czaił się na Alżbietkę oraz osoba urzędowa:)

gazdus_2

Rewelacyjny film z masą niesamowitych obrazów. Dla mnie najlepszy był pedofil, kiedy czaił się na Alżbietkę oraz osoba urzędowa:)

gazdus_2

Witam :) Potrzebuję pomocy - szukam tytułu filmu, który widziałem około 15-18 lat temu. Film był czeski lub raczej czechosłowacki i nieźle pokręcony :) Treść filmu pamiętam bardzo mgliście: w zamku niedaleko wioski mieszkał jakiś szalony wynalazca (chyba nie był to przyjemny facet he he), do zamku chcieli dostać się jacyś ludzie którzy szukali zaginionej kobiety (chyba była to jakaś aktorka lub gwiazda operowa). Na końcu okazuje się że ta poszukiwana pani była chyba jakiś robotem lub innego rodzaju mechanicznym tworem... Film zrobił na mnie niesamowite wrażenie - wiem że mój opis jest kiepski, ale być może ktoś z Was go widział i wpadnie o jaki tytuł chodzi, lub może ktos ma go w swojej filmotece. W każdym razie : PLEASE HEEELP ! :)

HADERAH

zamek kobieta hmm

ale robot?

strzelam - tajemnica zamku w karpatach ?

użytkownik usunięty
rapatang

Zgadzam się. Na 99% Tajemnica Zamku w Karpatach:)