PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114091}

Mały Otik

Otesánek
2000
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7677
8,3 6 krytyków
Mały Otik
powrót do forum filmu Mały Otik

czy niepowinno się odnowić systemu cenzurowania filmów i karać takich ludzi za kręcenie takiego chorego gówna!!!

donpadrehose

Zgadzam się co do oceny filmu,cenzury nie.Cóż Czesi jak to Czesi przyznają sobie nagrody za filmy wybitne :)...ale nie potrafiłem znaleźć w tym filmie nic co mogłoby na te nagrody zasługiwać.Nawet pomysł nie jest nowy a "efekty" jak w "Opowieściach z krypty" w wersji słowiańskiej.Nie polecam.

ocenił(a) film na 9
donpadrehose

Bo wiesz to jest film dla ludzi, choć odrobinkę myślących... Nie ubliżając nikomu. Ja bardzo polecam, bo w czasach , gdzie zalewa nas fala beznadziejnego kina zza oceanu, możemy podziwiać prawdziwe, spontaniczne i wartościowe kino europejskie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
donpadrehose

A ja jak czytam twoją wypowiedź to się zastastanawiam czy nie powinni eutanazji zalegalizować...

donpadrehose

To straszne, co piszesz. Myślałem, że nie ma już takich ludzi, o mentalności jezuity i gestapowca, posiadających monopol na prawdę.
Oczywiście, obciąć reżyserowi ręce, rodzinę zesłać do kopalń a dostępne kopie filmu spalić.
Zastanów się czasem, człowieku, co piszesz. Zimno się robi, kiedy się czyta takie faszystowskie bzdury jak ten twój bełkot.

Troglodyta_2

Trochę fantazji wobec filmow dziwacznych i nie do końca serio...