PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=114091}

Mały Otik

Otesánek
2000
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7677
8,3 6 krytyków
Mały Otik
powrót do forum filmu Mały Otik

Nie polecam nikomu!!! ..nudne..głupie.. co tu dużo gadać CZESKI FILM..aaaa...stracony czas

fafic

phii, tez masz pojęcie o czeskich filmach

ocenił(a) film na 1
fafic

mi sie tez ten film nie podobal..... byl tak nudny ze bardziej interesowaly mnie wzory na poduszce niz film... okropny...nie wiem jak mozna sie nim zachwycac ale sa rozne gusta :)

aasia_d

ja troche zgłupiałam po tym filmie jakiś drewniak co pożera wszystko co sie rusza? jakbym była młodsza to bym sie wystraszyla....

ocenił(a) film na 9
fafic

Nie rozumiem takich ludzi, którzy piszą :"Beznadziejny film!", "Do bani!", jest to dla mnie żałosne i śmieszne. Nie potraficie uargumentować swojego zdania jakimiś sensownymi przykładami! Co wam się nie podobało? Film ten nie jest rozrywkowym chłamem z USA, tylko kawałkiem surrealistycznego kina europejskiego na wysokim poziomie. Stosowana animacja poklatkowa dodaje niesamowitego charakteru, odnaleźć można podobieństwa do "Głowy do wycierania" Lyncha (pewnie nawet nie widzieliście tego filmu i powiecie: "ale idiotyczny film, w ogólne bez sensu!". Kto mówi, że nie przekazuje żadnych wartości, ten jest w olbrzymim błędzie, otóż film oprócz świetnego klimatu mówi nam o kilku bardzo istotnych aspektach życia ludzkiego, o psychice człowieka, miłości, zatraceniu. Jeżeli tego nie dostrzegacie, to nie zabierajcie się za kino ambitne, bo nie znajdziecie tam Jean Claude Van Dame, który rozwala gang 20 zbrojnych bandytów... Nie wiem czy było sens to pisać, ale może zastanowicie się chwilkę następnym razem pisząc opinię: "ALE GŁUPI FILM!"

fafic

Ciekawe, czemu w takim razie masz ten film wsród swoich ulubionych..?
Czyżby Twój post to taka baardzo cieniuutka prowokacyjka?
Nie wiem, po co czytalem tego posta. Nudne, głupie. Stracony czas.

selig

'aaaa'', 'eeee''. Napisz jeszcze coś mądrego... polecam American Pie, to humor na najwyzszym poziomie i wcale nie nuadziarski :)

fafic

No cóż jeśli wolisz filmy typu :ZABILI GO I UCIEKŁ" to z pewnością Otik nie jest filmem dla ciebie.

ocenił(a) film na 8
fafic

przykre... :(