PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=255725}

Madagaskar 2

Madagascar: Escape 2 Africa
2008
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181821
6,5 52 krytyków
Madagaskar 2
powrót do forum filmu Madagaskar 2

1 czy 2?

ocenił(a) film na 10

Która część 'Madagaskaru' bardziej Wam się podobała? :D Mi osobiśćie 2, ale 1 też była zarąbista. ((;

Cecily

Raczej pierwsza, chociaż druga też była niczego sobie ;)

Moniia

Jak dla mnie jedynka była lepsza, bo w dwójce mi przeszkadzał w sumie ten wątek kochanego tatusia. Strasznie przewidywalny.

Lemurs rulez!

ocenił(a) film na 8
Martie

Wg. mnie dwójka była tak samo dobra jak jedynka. Madagaskar złamał stereotyp "zawsze gorszej drugiej części". Polecam, naprawdę warto :)

ocenił(a) film na 10
Angelines

Obie były supeer :D tylko ze w 2 wiecej postaci... ;p

użytkownik usunięty
Cecily

Mi osobiście część druga, zwłaszcza król Julian (teksty były super)...!!!

ocenił(a) film na 10
Cecily

Mnie tez się bardziej podobała część 2. Były momenty w których żarty były serwowane z taką szybkością, że przepona bolała:) Naprawdę dobra kontynuacja, chyba pójdę do kina jeszcze raz:)

ocenił(a) film na 9
Cecily

Mi się bardziej podobała pierwsza część chyba ze względu na motyw neurotycznych Nowojorczyków wyrwanych ze swojej rzeczywistości xdd, tego mi brakowało w drugiej części.

ocenił(a) film na 10
Cecily

Dla mnie 2 wygrywa, pierwsza część też była super ale tutaj w pewnych momentach nie mogłem złapać oddechu i miałem wrażenie, że w kinie było słychać tylko mnie i Koleżankę tak głośno się śmialiśmy.

gucio124

Obie części mi się podobają

ocenił(a) film na 9
Kinomaniak20

Moim zdaniem w 1 było za dużo wątków fabularnych, były one strasznie przewidywalne, a film tylko się przeciągał... 2 jak najbardziej lepsza :)

ocenił(a) film na 8
zerkov

dwójeczka górą ;)