Która część 'Madagaskaru' bardziej Wam się podobała? :D Mi osobiśćie 2, ale 1 też była zarąbista. ((;
Jak dla mnie jedynka była lepsza, bo w dwójce mi przeszkadzał w sumie ten wątek kochanego tatusia. Strasznie przewidywalny.
Lemurs rulez!
Wg. mnie dwójka była tak samo dobra jak jedynka. Madagaskar złamał stereotyp "zawsze gorszej drugiej części". Polecam, naprawdę warto :)
Mnie tez się bardziej podobała część 2. Były momenty w których żarty były serwowane z taką szybkością, że przepona bolała:) Naprawdę dobra kontynuacja, chyba pójdę do kina jeszcze raz:)
Mi się bardziej podobała pierwsza część chyba ze względu na motyw neurotycznych Nowojorczyków wyrwanych ze swojej rzeczywistości xdd, tego mi brakowało w drugiej części.
Dla mnie 2 wygrywa, pierwsza część też była super ale tutaj w pewnych momentach nie mogłem złapać oddechu i miałem wrażenie, że w kinie było słychać tylko mnie i Koleżankę tak głośno się śmialiśmy.
Moim zdaniem w 1 było za dużo wątków fabularnych, były one strasznie przewidywalne, a film tylko się przeciągał... 2 jak najbardziej lepsza :)