PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=255725}

Madagaskar 2

Madagascar: Escape 2 Africa
2008
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181821
6,5 52 krytyków
Madagaskar 2
powrót do forum filmu Madagaskar 2

Uważam ze dwojka jest niebo lepsza pierwsza czaesc bawiła mnie tylko do momentu wylądowania na wyspie pusniej mnie juz irytowala .Każdy mowil mi że to jest super jak moza nie smiać jak to może nie bawic .W świeta oglądlem jescze raz ale nadal mnie to nie bawilo a ogladajac dwojke .Zobaczyłem dwojke byly zachwcony oprocz swietny zabawny dialogow zabawny sytuacji doszla to tego akcja przygoda i wszystekiego bylo wiecej .Jak mam ocenic to 1 czeesc oceniam na 4 a druga czesc 9/10

ocenił(a) film na 3
kinoman85

lepsze od 1?? no to gruby gust filmowy, zerknąłem na filmy ocenione prze ww użytkownika i się zsiurałem, są gusta i guściki
wierzyć się nie chce iż ww użytkownik jest z 1985 roku, bajka śmieszy, ale dzieci i w kinie podczas seansu niestety tylko one się śmiały, a w korytarzu raz po raz słyszałem, że słabizna oj tak

dezet2

Właśnie wróciłem z kina.Film jest rewelacyjny

ocenił(a) film na 9
dezet2

Kazdy ocenia film jak chce mi jednynka sie nie podobala i mam prawo oceniac filmy jak czuje .Chcialem zobaczyc jak ty oceniasz filmy ale nic nie znalazłem a jezeli masz klopoty se siuraniem ic do lekarza piepszony dupek co masturbuje sie na ogladaniu Pokemonów