PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=255725}

Madagaskar 2

Madagascar: Escape 2 Africa
2008
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181821
6,5 52 krytyków
Madagaskar 2
powrót do forum filmu Madagaskar 2

chciałam iść do kina i nie wiem który film wybrać... Madagaskar 2 czy Just Dance - Tylko Taniec!?

ocenił(a) film na 9
sylwia6666

Ja bylem na Madagaskarze2 powie, jak jedynka mi sie nie podobala to na dwojce zachwycony uwazam ze warto jest is a co drugi nie widzialem ale w miesieczniku film ma najgorsza ocene .

ocenił(a) film na 10
sylwia6666

Hymm ;p ja byłam na madagaskarze 2 ;) Ale to zalezy od gustu. Jeśli lubisz filmy animowane to polecam madagarkar (jest świetny) Na just dance tez sie wybieram, ale nie wiem czy pojde.

ocenił(a) film na 8
sylwia6666

byłam na obu i muszę przyznać, że lew Alex tańczy o wiele lepiej niż główna bohaterka Just dance. Bez dwóch zdań - Madagaskar!

ocenił(a) film na 8
sylwia6666

Ja uwielbiam taniec i filmy o tańcu, ale Just Dance zawiódł na całej linii. Natomiast Madagaskar przebił poprzednika w moim odczuciu - słowem rewelacyjny. Tak więc zdecydowanie Madagaskar

użytkownik usunięty
sylwia6666

Powiem tak, pracuję w kinie i po prostu z mojego punktu widzenia film Just dance jest kolejną kopią fabuły itd :step up step up2 i tak dalej tj.: dziewczyna kocha tanczyć ,życie ją skrzywdziło bla bla chce sie dostac do szkoly tanecznej itd niechcą jej przyjąć. Ogólnie rzecz biorąc film kiepski ,układy marne... De eN O. POlecam Madagaskar 2 widziałam go pare razy i jest rewelacyjny ;)