PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=255725}

Madagaskar 2

Madagascar: Escape 2 Africa
2008
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181821
6,5 52 krytyków
Madagaskar 2
powrót do forum filmu Madagaskar 2

mam córkę która strasznie chciał oglądnąc ten film. zabroniłam jej ponieważ jest on za bardzo erotyczny i emanuje seksem. Chodzi mi o goła pupe hipopotanicy. Dlaczego pytam sie DLACZEGO ona nie ma spódnicy albo spodni?????????? WHY????

kasienka_91_91

kiepska prowokacja .

kasienka_91_91

A widziałaś kiedyś zwierzęta w ubraniach??? O losie...skąd Ty się urwałaś? Dziecko nie zrozumie tyle co Ty. A Ty swoją drogą masz chyba jakieś niedobory...no wiesz;) Hehe! Dobre;) Pozdro

kasienka_91_91

To może od razu wszystkie zwierzęta z tego filmu niech założą ubrania najlepiej takie zakrywające kostki i nadgarstki (żeby nie prowokować)

użytkownik usunięty
kasienka_91_91

a nie zastanawiało cię może, dlaczego zwierzęta z "Króla lwa" nie mają odbytów pod ogonami?

proszę cię...

kasienka_91_91

HEHEHEH !!! Ale żeś kolego dowalił!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Yaro_16

PRZYNAJMNIEJ KRÓL JULIAN BYŁ PORZĄDNY BO MIAŁ SPÓDNICZKĘ I STANIK NAWET...:)

turtles0

ahhh te mohery ;) zasługują tylko na jedno- kulkę w łeb

ocenił(a) film na 9
kasienka_91_91

Jednym słowem LOL<hahahahahahahahaha> Ja nawet nie pomyślałem że to może być film "erotyczny". Nawet nie zauważyłem że te zwierzęta dupę mają. Ja nie wiem skąd się biorą tacy rodzice. Ciekawe czy zwierzątka u Ciebie w domu tez chodzą w spódniczkach i staniczkach, bo to jest chyba gorsze niż na filmie:) Fajnie by wyglądała kociczka albo suczka:) A w ZOO córeczka była??

ocenił(a) film na 9
QmarXX

Zapomniałem jeszcze napisać ze to chyba ktoś sobie głupi żart zrobił bo nie wierze żeby to ktoś normalny napisał. Zresztą czy każdy rodzic ogląda film zanim pokaże go dziecku?? Tak z ciekawości pytam.

ocenił(a) film na 10
QmarXX

a to może jest baja dla widzów od 18 lat???

ocenił(a) film na 9
turtles0

Tego w ogóle powinni zakazać puszczać w kinach i film powinien być dostępny tylko w seksszopach:) w wersji na VHS bo sceny są tak perwersyjne, że lepiej żeby nikt nie widział szczegółów;)

Założę się że po takich komentarzach autorka tematu już na pewno się nie odezwie.

kasienka_91_91

Przecież to jest jawna prowokacja, żart, ironia... Ale za to ciekawa rozrywka :P

ocenił(a) film na 10
whatever_rock777

nie wiem o co Ci chodzi, ale chyba dobrze godosz:)

turtles0

A czy ja to wiem? Ale miło, że doceniasz ^^'