PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=255725}

Madagaskar 2

Madagascar: Escape 2 Africa
2008
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181821
6,5 52 krytyków
Madagaskar 2
powrót do forum filmu Madagaskar 2

Zmarnowane pieniądze...;/ Nudny, bez polotu, zrobiony na siłę. Męczące kłótnie Alexa z innymi, ciągłe lanie wody. Jedynie Julian ratował nieco sytuacje i pingwiny, ale to też czasem. Wszystkie sceny, które miały uchodzić za śmieszne były żenujące i betonowe... Nie idźcie, nie wydawajcie pieniędzy, nie warto... 4/10

użytkownik usunięty
Hafija

E tam, film dokonały...moja ocena 9/10 (Polecam...warto wybrać się do kina)...

Zgadzam się z Pasierbskim- naprawdę świetny film, a jak się komu nie podoba, to znaczy, że jest normalnym regularnym abnegatem.

ocenił(a) film na 6
littleflyingbears

Abnegat--abnegat człowiek nie dbający o korzyści, wygody, przyjemności, powierzchowność; flejtuch, niechluj, brudas.

ostro pojechales ale osoba ktora idzie do kina liczy na wygode korzysc i przyjemnosc ale nie w tym filmie i szkoda ze nie wiesz o czym piszesz tak jak co ogladasz

ocenił(a) film na 6

jak bym mial 13 lat to moze tez by mi sie podobalo :/ madagaskar epoka czy shrek kontynuacje sa coraz gorsze a nowe ratatuje czy dzungle utrzymuja coraz nizszy poziom powyzszych bajek, wale-e ratuje sytuacja ale jest to animacja dla dojrzalszego widza....wszystkie te bajki sie zlewaja sa takie same wiec czy wszystkie zasluguja na 8 yyyyyy nie ale fani shra(e)ka, epoki zawsze stwierdza ze kontynuacja jest dobra ale w tym przypadku nie jest pozdro i od radzam Ja

ocenił(a) film na 8
Hafija

Nie był najgorszy.Mogliby się bardziej postarać,jednak opłacało się pójść.Każdy ma własne zdanie.8/10

Hafija

Jestem przeciw kontynuacjom na siłę. Rozumiem, że twórcy chcieli nachapać się kasy, ale powinno im wystarczyć to, co zarobili na pierwszej części. Mnie film nie przekonał, uważam, że jedynka duuuużo lepsza.

ocenił(a) film na 3
Hafija

Zgadzam się, jedyna rzeczywiście zabawna scena to Julian z Morycem w samolocie o demokracji i podziale na klasy ;) Skądinąd fatalnie, że Moryc stracił ten świetny żydowski akcent. Główne wątki po prostu nudne i totalnie nieprzemyślane.
3/10