PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=255725}

Madagaskar 2

Madagascar: Escape 2 Africa
2008
7,1 182 tys. ocen
7,1 10 1 181821
6,5 52 krytyków
Madagaskar 2
powrót do forum filmu Madagaskar 2

Poradźcie. ((;

ocenił(a) film na 10

Hej. (; Mam pytanie do Was: Czy lepiej isc na 'Madagaskar 2' do kina czy na 'Just dance'?? Wiem, że to dwa zupełnie różne filmy, ale nie mogę się zdecydować na który pójść. ((; Z góry dziękuję. **;

ocenił(a) film na 8
Cecily

jesli jestes fanką serii step up, czy tam honey lub innych filmow o tancu to mozesz pojsc na just dance... jednak do ww sie nie umywa;) ogladalem wczoraj just dance z dziewczyna (ktora kocha taniec!) i jej sie "tak sobie" podobal, a ja usnalem po 30-40 minutach...
Madagaskar 2 niestety nie widzialem ale czytajac recenzje zapowiada sie rownie ciekawie jak 1sza czesc:) Wiec to juz zalezy od Ciebie... osobiscie JUST DANCE nie polecam, nudnawy i troche naciagany;) pzdr

ocenił(a) film na 6
Cecily

Zdecydowanie madagaskar,just dance jest o wiele gorszy od step up,a jeśłi nie jesteś fanem tańca to szczególnie nie polecam,a madagaskar jest dla wszystkich czy lubisz taniec czy nie.

ocenił(a) film na 7
Cecily

Ja uważam ,ze w każdej kategorii Madagaskar będzie lepszy niż just dance. Ja np. lubię Step up i te inne wszystkie filmy o tańcu, ale dla mnie just dance był porażką. Więc osobiście radze iść na Madagaskar ; )

Pozdrawiam ; P

Cecily

podobnie jak reszta, uważam, że lepiej na Madagaskar. Byłam wczoraj na Just Dance i liczyłam na coś lepszego, a tu nuda :P