Bylem wczoraj na seansie i co mnie nie zdziwilo sala byla pelna ludzi. W koncu Madagaskar byl udanym filmem, wiec czemu sequel mialby nie byc rownie dobry?
Otoz po reakcji widzow na sali mozna bylo odniesc wrazenie, ze rowniez tak jest, ale...
No coz, film jest 'fajny', uzywajac tego modnego slowa.
Sa znani przyjaciele, sa przebiegle pingwiny i glupi Julian i tak naprawde juz to wystarczy, by zrobic z tego dobry film.
Teksty rowniez na poziomie, ale niczym niezaskakujace. Wiadomo, ze ciezko wymyslec cos nowego.
W kazdym razie mimo poznej pory i zmeczenia film nie dal mi zasnac, co uznaje za jego zalete ;), bo ostatnio namnozylo sie usypiaczy, np.: Zawodowcy, Ostatnie zlecenie...
Moze przez sympatie do wytworni, dobry humor i ciekawe postaci dam mu 8, bo jak na kontynuacje, to jest naprawde dobrze! Polecam :)
Mnie natomiast film ostro zawiódł, po tylu pozytywnych recenzjach jakie miałem okazje przeczytać, spodziewałem się naprawdę czegoś mocnego na miarę chodź by Kung Fu Pandy która miałem okazję wcześniej oglądać.
Niestety film to typowy średniak, w gruncie rzeczy mało zabawny, ale moim zdaniem nie warty wydanych pieniędzy w kinie, lepiej go obejrzeć za parę lat w telewizji. Gdyż film obejrzeć można, historia nie męczy i jest dość ciekawa, taki film na jeden raz -bez fajerwerk. Moja ocena to 5/10
chyba jaja sobie robisz?
wymień jakieś gagi, teksty które rozśmieszają do łez w Kung Fu Panda..
tamta anima jest nudna jak flaki z olejem
ja idę do kina aby się pośmiać a nie słuchać moralnych wywodów wielkiego żółwia
Madagaskar 2 podobał mi się bardziej od 1 części. Film naprawdę świetny!