film nudny, mało zabawnych tekstów i ogólnie duuuuuuużo słabszy od części pierwszej
Bla bla bla gucio prawda. Film rewelacyjny! Lepszego sposobu na spedzenie weekendowego wieczoru w kinie z dziewczyna / rodzina / przyjaciolmi nie ma! Na film wybieralem sie z lekkim dystansem, ale okazalo sie ze zupelnie nie potrzebnie swietna rozrywka dla duzych i malych. A nawet dla duzych bardziej! :D Pingwiny wymiataja, rozmowa zyrafy z lemurem o kobietach rozbrajajaca. No i ten dubbing ;D Polecam!
'Bla bla bla gucio prawda. Film rewelacyjny! Lepszego sposobu na spedzenie weekendowego wieczoru w kinie z dziewczyna / rodzina / przyjaciolmi nie ma!'
Ty chyba rewelacyjnego filmu nie widziałeś. xD
I zapomniałam dodać.
Mimo, że tacy sami aktorzy dubbingowali postacie z Madagaskaru w 1 i 2, to moim skromnym zdaniem w 2 o wiele gorzej im to wyszło.
Ogólnie film jest chyba za bardzo przesłodzony. ;/
Nie potrzebowałam oglądać jedynki, by uznać, że film kiepski - poniżej mych oczekiwań.
xxl1* hm na szczęście poczucie humoru, jak i optymizm to zdolności możliwe do wyuczenia ;)
"mało śmiesznych tekstów' nie wprowadzaj reszty w błąd, o dziwo oglądałam w oryginale i nieźle się ubawiłam, polski dubbing też podołał
świetna bajka dla małych i dużych ;)
marciuch* łał to chyba pomyliłaś forum, pani zbyt kosmicznie wygórowane oczekiwania...
'xxl1* hm na szczęście poczucie humoru, jak i optymizm to zdolności możliwe do wyuczenia ;)
"mało śmiesznych tekstów' nie wprowadzaj reszty w błąd, o dziwo oglądałam w oryginale i nieźle się ubawiłam, polski dubbing też podołał '
To, że według niego jest tam mało śmiesznych tekstów, to nie znaczy,że wprowadza innych w błąd. ;P
Podejrzewam ze ogladalem wiecej dobrych filmow od Ciebie. Film jest rewelacyjny w swojej ,,dziedzinie''. Czyli animowana bajka dla duzych i malych. Wiadomym jest ze przy forescie wyglada mglawo ale sprobuj go porownac do np shreka czy gdzie jest nemo. Jasniej?
no i kupa i kupa, fakt jest faktem gówno i tyle!! szkoda pieniędzy na ten marny sikłel, bo inaczej go nie nazwę (jak i 90% widzów na seansie o 18.00 - pozostałe 10% - dzieci) gratuluję wysublimowanego gustu filmowego. jedna jesteśmy 100 lat za m.
` Hmm. A dlaczego tak podejrzewasz? :P
Porównałam do 'Shreka' i 'Gdzie jest Nemo' i moim zdaniem oba filmy są lepsze niż 'Madagaskar2'.
A co do lepszego spędzenia wieczoru z rodziną...
Ja tam poszłam z mamą i z jej mężem i żadnemu z nas film nie przypadł do gustu. xD No, ale to już zależy od gustu.
Tak mi sie wydaje kolezanko ;) NIe no dobra o gustach sie nie dyskutuje. Ale porownywanie filmu do kupy to zdecydowana przesada. No bo moim zdaniem obracajac sie w kregu animowanych powiastek sequel madagaskaru mozna zaliczyc do udanych.
Moze trafiles na zla pore gdy ja bylem (20 sb) dzieci nie bylo prawie wcale przewazala zdecydowanie... mlodziez ;)