Naga Juno Temple stanowi absolutną okrasę tego filmu. Jej przepiękne piersi oglądamy nie raz, a kilkakrotnie w różnych scenach. Zachwyca jej odwaga, dzięki której pomimo bardzo młodego wieku, nie waha się zaprezentować światu swoich najlepszych walorów. Rola młodziutkiej ślicznej Juno Temple korzystnie wpływa na wysoką ocenę tego filmu. Dzięki niej z przyjemnością można wrócić do tego filmu nawet poraz kolejny. Dodatkowo uwielbiana przeze mnie Emily Browning, chociaż tym razem nie mamy możliwości oglądać jej nago, to i tak wypada całkiem wybornie.
Wracać do filmu tylko dla tych dwóch nagich scen! Haha. Troche to nie ten typ filmu który ogląda się dla nagości
Tak. I nic na to nie poradzę. Jedni oglądają inny typ filmów dla nagości, a mnie interesuje tylko oglądanie nagiej Juno Temple, co umożliwia mi właśnie ten obraz. Jak dla mnie, dzięki tym kilku nagim scenom, ten film to absolutny klasyk, a rola Juno Temple jedna z najbardziej ulubionych, a być może nawet najlepsza, gdyż niewiele jest tak pięknych aktorek, rozbierających się nago już w tak młodym wieku.