Mali agenci. Wyścig z czasem 4D

Spy Kids: All the Time in the World in 4D
2011
5,3 12 tys. ocen
5,3 10 1 12411
3,8 4 krytyków
Mali agenci. Wyścig z czasem 4D
powrót do forum filmu Mali agenci. Wyścig z czasem 4D

A co do tych zdrapek: Ciekawe komu by się chciało numerki zdzierać (będzie to jak reklamy w polsacie). Jak ktoś po ciemku zdrapie inny numerek...haha. W heliosie jest jeszce domagana wpłata 2 zł za okulary 3D. Oto co piszę na stronie heliosa:
Do wszystkich biletów na filmy 3D doliczana jest dopłata w wysokości 2 zł. Jest to dopłata związana z użytkowaniem okularów 3D, niezbędnych do właściwego odbioru projekcji trójwymiarowych. Okulary zostaną Państwu udostępnione do jednorazowego użytku. Prosimy o ich zwrot obsłudze kina po seansie.

ocenił(a) film na 3
kajtekbomb

Te numerki to jakieś nieporozumienie. Ściema dla dzieciaków - zwykły "chłyt materdigdowy" ;D Większość numerków pachnie tak samo!!!
Co do filmu to też nie powala: słaba fabuła, słaba gra aktorów a podkład polski to masakra jakaś.

Whitemanbig

haha dubbling..;D

Whitemanbig

Kocham Cię za tego chłyta : D

ocenił(a) film na 3
victory15

seseseses.....To specjalistyczne słownictwo jest ;D

Whitemanbig

No ba , WTAJEMNICZENIE ; D

ocenił(a) film na 7
Whitemanbig

to prawda! zabrałam dzisiaj siostrę do kina i dali nam te karty do wąchania. dla mnie wszystkie prawie pachniały tak samo, jakaś ściema i zdzierstwo wg mnie. Jeszcze ta dopłata za okularu 3D, które powinny być wliczone w cenę biletu! ;o

ocenił(a) film na 8
kajtekbomb

te numerki to beznadzieja. aktorzy- beznadzieja. jedyna fajna rzecz, to...
sama nie wiem