DLa niego warto obejrzec kazdy film !
Niesamowite jest to ze w kazdy filmie tworzy calkiem odmienna postac , dlatego jest taki genialny ! ;D
Tak zgadzam sie w 100%. pomijając fakt że pół społeczności wspólczesnych nastolatech się w nim kocha jest poprostu świetny. oglądam z nim każdy film i zawsze wywiera na mnie niesamowite wrazenie.
Czy ja wiem czy "pół społeczności wspólczesnych nastolatek się w nim kocha"... Nie gra raczej w aż tak kasowych filmach :] No cóż, wprawdzie do określenia nastolatka nie pasuję już, stara też nie jestem i dopiero niedawno pozbyłam się tego określenia, ale wśród moich znajomych mało kto wie, kto to jest Edward Norton, a ci co już wiedzą, to dlatego że zarekomendowałam im filmy z tym aktorem... Młodszych to nawet nie mam co pytać, bo skupiają się raczej na filmach typu Spider-Man czy też American Pie :]
no niby tak ale zawsze ktos sie znajdzie kto by znał edwarta. Lubie go i ja. a to że jest taki skryty i że nie nagłaśnia sie aż tak bardzo jeszcze bardziej nadaje mu blasku. i właśnie dlatego jest taki swietny nadzwyczajny i awangardowy. Mimo że nie gra w duzych produkcjach. Moze własnie dlatego go szanuje...;)