PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=185752}

Malowany welon

The Painted Veil
2006
7,6 56 tys. ocen
7,6 10 1 55800
6,2 14 krytyków
Malowany welon
powrót do forum filmu Malowany welon

Naomi Watts

ocenił(a) film na 6

Naomi bardzo słabo zagrała. Może byłoby nieźle gdyby nie miała tak doskonałego partnera jak Norton. Przy nim wydaje się być jakaś taka rozklapnięta i dla mnie ciężkostrawna.

ocenił(a) film na 10
agyness

Zgadzam się z Tobą, że Norton dobrze zagrał bo on to dobry aktor, ale co do Naomi nie mam żadnych zastrzeżeń do jej gry.

agyness

Zgadzam się z kimpolem.
Moim zdaniem była to jedna z najlepszych ról Naomi Watts.
Co do Nortona to wiadomo ^^ genialny aktor.

agyness

U Naomi Watts drażni mnie trochę ten jej "przerażony" wyraz twarzy , zawsze gdy robi taka mine w filmie (a robi to bardzo czesto) przypominam sobie "The Ring", tam to pasowało ,ale do tego filmu jakoś nie bardzo , no może na początlu gdy dla Kitty wszystko było tam nowe , mogła tak kilka razy zareagować ale nie cały czas.Norton niezawodny , zaczarował mnie po raz kolejny:)

ocenił(a) film na 9
agyness

Myślę, że przerażenie i zagubienie charakteryzowało postać Kitty przez większość część filmu, więc przestraszona twarz i gra Naomi Watts była jak najbardziej wiarygodna. W okresach kiedy Kitty powinna być zaciekawiona, rozbawiona, zdeterminowana - Watts tak właśnie ją grała. Dlatego nie wydaje mi się, żeby Watts odstawała od Nortona, który rzeczywiście - potwierdził swoją klasę raz jeszcze.

agyness

Zgadzam się,kolejna świetna rola Nortona!!!!!!!!!! Bez dwóch zdań.Natomiast watts,kolejny raz pokazała ,że w każdym filmie gra tak samo.Jakby ciagle ten sam warsztat aktorski.Mimo,że ją lubię,gra aktorska mnie nie przdkonała zupełnie.Podobała mi się jedynie,kiedy oglądałam ją pierwszy raz..... W kolejnych filmach,ciagle dostrzegałam ,ciągle te same "maniery"... identyczne...

ocenił(a) film na 10
agyness

Racja, Naomi jest nijaka... Nie ma pazura, niknie przy Nortonie. Ale wg mnie nie waży to na całości!

asiunia86

A mi sie wlasnie bardzo podobala w roli Kitty (: Dosc naturalnie i w przekonywujacy mnie sposob ukazywala emocje towarzyszace (lub mogące towarzyszyć?) kobiecie w tego typu sytuacji

ocenił(a) film na 9
agyness

Naomi b. dobrze pasowała do tego filmu, zagrała przekonująco, może nie rewelacyjne ale oddała charakter swojej postaci dobrze, wiec jak dla nie było ok.
A co do przestraszonego wyrazu twarzy to raczej nie mogła być szczęśliwa gdy znalazła się w centrum epidemii choroby:))