Mama na obcasach

Raising Helen
2004
6,6 31 tys. ocen
6,6 10 1 30852
4,5 2 krytyków
Mama na obcasach
powrót do forum filmu Mama na obcasach

Kate Hudson może nie robi takiego wrażenia jak w ?The Skeleton Key?, ale nie ma co narzekać, ponieważ na tle swoich kolegów i koleżanek, wypadła zdecydowanie najlepiej. Wszyscy pozostali tak grają że zostawię to chyba bez komentarza. Film z gatunku komedii, więc powinien nas rozbawić, niestety uśmiałem się raptem z 5 minut, a po tylu wcześniejszych zapowiedziach uważałem, że będę miał do czynienia z dobrym filmem. W tym przypadku całkowicie się zawiodłem. Nie dość że nie śmieszy to w ogóle się przy nim nie wyluzowałem. Można powiedzieć że ?Mama na obcasach? jest obrazem nieco męczącym, ponieważ nie ma na czym tu oka zawiesić, nie ma się czym zainteresować, gdyby nie ścieżka dźwiękowa i Kate to byłbym załamany że zobaczyłem ten a nie inny film. Tak jak już wspomniałem produkcja nic nie wnosząca, a na pewno my nic z niej nie wyniesiemy. Szkoda bo reżyser przyzwyczaił nas do zabawnego kina np.: jego świetny ?Pretty Women?, który jest obecnie klasykiem gatunku. ?Mamy na obcasach? nie polecił bym nikomu, chyba że ma ktoś do wyboru tylko filmy z bohaterami Big Brothera.

3/10