Mama na obcasach

Raising Helen
2004
6,6 31 tys. ocen
6,6 10 1 30852
4,5 2 krytyków
Mama na obcasach
powrót do forum filmu Mama na obcasach

Nie wiem dlaczego, ale film ma coś w sobie takiego, że strasznie go lubię. Nie jest jakis ambitny, ani nawet arcydzieło to żadne... ale tak, żeby się rozluźnic to naprawdę przyjemny. Oczywiscie , jak na amerykańskie komedie przystało, jest przewidywalny jak cholera, ale i tak to lubię.

ocenił(a) film na 7
Amber__

No faktycznie, na dobrą sprawę naiwne to strasznie, ale ma w sobie jakiś urok. Oglądnałem cały z przyjemnością , idealny przykład komedii romantycznej podanej po amerykańsku. Wystarczy przymknąć oko na sporo niedociągnięć i można się odprężyć po południu. Wg mnie 7/10

Amber__

Ja w ogóle strasznie nie lubię takich romantycznych komedii, ale ta jest wyjątkowo udana, bardzo sympatyczna i dobrze się ją ogląda. 8/10.

ocenił(a) film na 8
Amber__

Zgadzam się ;). Bardzo ciepły film :)

ocenił(a) film na 7
Amber__

Tak, to prawda przyjemny. Jest to film na spokojny piątkowy wieczór :) poza tym Kate Hudson potrafi sprawić, że każdy film jest przyjemny :)

ocenił(a) film na 6
Amber__

zgadzam się :) w sumie jest niezły na jeden raz ^^ 6/10 :]

ocenił(a) film na 6
Amber__

zgadzam się :) w sumie jest niezły na jeden raz ^^ 6/10 :]

Amber__

właśnie!! jest przewidywalny, ale jednocześnie jest w nim coś takiego co powoduje, że film jest bardzo przyjemny:P bardzo lubię ten film, nawet nie wiem ile razy go już widziałam, ale jeszcze mi się nie znudził, podoba mi się jak jadą do rodziny Bena, ta gra w karty i w ogóle. super komedia, aaaa i główna para jest bardzo zgrana, ogólnie lubię filmy z Kate, razem z Matthew tworzą zgrany duet. ogólnie polecam:)

ocenił(a) film na 7
Amber__

Zgadzam się z tobą całkowicie.
Film jest bardzo miły, dobrze się go ogląda, ale wie się co stanie się za chwile.

ocenił(a) film na 7
Amber__

Super film, jeden z nielicznych, które mnie przytwierdziły do fotela na jakieś dwie godziny bez zbędnego wstawania ;)
fajna rozrywka, dzieciaki poryte, świetna Kate Hudson. 8/10

ocenił(a) film na 8
karmik14

Przyłączam się!!! :) Dobry, ciepły, przewidywalny, ale mówiący lekko o tym co ważne. Miło się oglądało nawet ponownie.

Goha2013

Hej, mam pytanie. Jak nazywa się piosenka, która 'leci' , kiedy Helen przychodzi do domu i chwali sie dzieciom, ze dostała szynkę z pracy ? :D

Z góry dziękuję :))