Niesamowicie nudny i przegadany o dupie marynie jak dla mnie taki kompletnie o niczym, nigdy tego nie robię ale tak po godzinie zacząłem już przewijać bo nie byłem w stanie słuchać tej pseudo artystycznej gadki o niczym, kompletnie nie interesujący praktycznie NIC mnie w tym filmie nie zainteresowało jedynie Amanda Seyfried zagrała i wyglądała bardzo interesująco ale jak dla mnie to absolutnie wszystko....
po prostu nic nie zrozumiałeś przygłupie ale to nie oznacza że film jest słaby...
Czyli z góry zakładasz że jak ktoś daje filmowi 1-dynkę to znaczy że nic nie zrozumiał, a co tu rozumieć?
Pod każdym względem nie podobał mi się ten film i stąd taka moja ocena, już nie skomentuje zwrotu jaki użyłeś bo to tylko świadczy o Tobie a jeżeli to prowokacja to bardzo marna:)
irytuje mnie po prostu okrutnie jak ludzie oceniają w ten sposób, na 1/10 to zasługują filmy papryka vegi, a nie tak dobrze zrealizowane filmy jak Mank, jak nie zrozumiałeś fabuły to mógłbyś chociaż docenić grę aktorską czy scenografię i chociażby te dwa aspekty dają temu filmowi dużo więcej niż 1/10 ...