Mank

2020
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 14844
6,3 57 krytyków
Mank
powrót do forum filmu Mank

Niesamowicie nudny i przegadany o dupie marynie jak dla mnie taki kompletnie o niczym, nigdy tego nie robię ale tak po godzinie zacząłem już przewijać bo nie byłem w stanie słuchać tej pseudo artystycznej gadki o niczym, kompletnie nie interesujący praktycznie NIC mnie w tym filmie nie zainteresowało jedynie Amanda Seyfried zagrała i wyglądała bardzo interesująco ale jak dla mnie to absolutnie wszystko....

ocenił(a) film na 7
slobi

po prostu nic nie zrozumiałeś przygłupie ale to nie oznacza że film jest słaby...

ocenił(a) film na 1
mk34

Czyli z góry zakładasz że jak ktoś daje filmowi 1-dynkę to znaczy że nic nie zrozumiał, a co tu rozumieć?
Pod każdym względem nie podobał mi się ten film i stąd taka moja ocena, już nie skomentuje zwrotu jaki użyłeś bo to tylko świadczy o Tobie a jeżeli to prowokacja to bardzo marna:)

ocenił(a) film na 7
slobi

irytuje mnie po prostu okrutnie jak ludzie oceniają w ten sposób, na 1/10 to zasługują filmy papryka vegi, a nie tak dobrze zrealizowane filmy jak Mank, jak nie zrozumiałeś fabuły to mógłbyś chociaż docenić grę aktorską czy scenografię i chociażby te dwa aspekty dają temu filmowi dużo więcej niż 1/10 ...

ocenił(a) film na 1
mk34

Niestety nie wszystko jest dla wszystkich, ale ja tam również podpisuje się pod slobi.
Obejrzałam ze względu na nominacje, bo oglądam nominowane filmy, rzadko daje skrajne oceny, ale no zdarza się, może i jestem przygłupia na taki film, trudno :) to moja opinia.