Manna

2006
6,5 5,2 tys. ocen
6,5 10 1 5243
Manna
powrót do forum filmu Manna

DNO !!! 1/10!!!

ocenił(a) film na 1

jakim cudem ma taką wysoką ocenę! pewnie znajomi producetów głosowali. Nie oglądajcie-szkoda waszego czasu i moich nerwów...

ocenił(a) film na 9
aklak

Może dlatego że ja dałem wysoką notę, a żałuje ale znajomym producentów nie jestem, szkoda szkoda ^^ dla mnie wypas, ryje banie raz widziałem nie od początku na Kino Polska, wie ktoś skąd można wziąść oryginał? Bo ten remake na DVD na razie mnie nie interesuje, chyba ze w tym zawiera się też oryginał pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
dopi

No właśnie! Film śmieszny. Wcale nie nudny, jakby się mogło wydawać. A na dodatek z przesłaniem, ale długo by teraz tłumaczyć

Ps. ja też nie jestem "znajomym producenta", a dałem 8/10!

ocenił(a) film na 2
aklak

chyba juz całe osiedle zagłosowało. Gra aktorska w tym filmie jest koszmarna, jeden z 'aktorów' po prostu duka jakby czytał z kartki, tekstu nie pamięta. Obiektywnie rzecz biorąc 2/10

ocenił(a) film na 8
aklak

Pomysł na film Spoko.Gratulacje.Polskich filmów to ja nie nawidzę odkąd poznałem że kręcone też są filmy poza polską.Jeżeli narzekacie na ten filmik to wymyślcie lepszy i nakręcie chodzby komórką.

ocenił(a) film na 9
Ziko81

Oryginał Manny dostępny na dvd na stronie DDN Productions, taka informacja może ktoś też szukał jak ja jakiś czas temu pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
aklak

z jaki wsi sie żeś urwoł? poszeł do teatra, tam być rozrywka na poziomie dla burżuja

genialna produkcja DDN z Rzeszowa :)
płakałem ze śmiechu jak oglądałem filmik "koperta"
a tutaj sama radość :)

ocenił(a) film na 7
aklak

Mocny film co ty chcesz, i to za pare złotych. Momentami przynudzal ale komedia dobra, bez posranego Karolaka lysego szyca i innych oklepanych ryjow;p najleprza scena jak zamowil xboxa z plazmą ;p spadlem z krzesla....a i bym zapomnial, film ma przeslanie ;) jak nie jedno to pare.

Don_Jaras

Pomyliłeś produkcje. Ty oglądałeś wersję z 2008 roku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem