Wie ktoś może? Zastanawia mnie czy się w 2000 zł zmieścili. Jak dla mnie 8/10 w kategorii kina niezależnego. Jakby ktoś szukał tego filmu to ostatnio często leci na Ale Kino.
Witam serdecznie. Nie rozumiem oceny... 8/10 : za co? dla kogo? po co? autorzy liczyli na pochlebstwa jak na mannę z nieba i chyba im się udało. wiem, że można mnie skrytykować oczywiście "skoro uważasz, że potrafiłbyś lepiej, dlaczego nie robisz nic", cóż, nie mam potrzeby tworzenia obrazów dla pochlebstw i nie wiadomo czego jak reżyser rzeczonego tytułu. Przykro, że coś takiego uchodzi mu płazem. Mam nadzieję, że nie popełni tego błędu ponownie.
Dla mnie osobiście przykrość i zdecydowanie pierwsze miejsce w rankingu filmów nie do obejrzenia.
No cóż, o gustach się nie dyskutuje. 8/10 dostał za całokształt a przede wszystkim dlatego że dobrze się na nim bawiłem.
Zgadzam się..Film powinien otrzymać nagrodę!Odpowiednik Złotej Maliny dla kina off'owego / niezależnego :D W tle widać prześwit lasu, ale nie - oni wybierają zawsze drogę..Praca kamery chaotyczna, montaż niechlujny, a błyskotliwość rozmów i żartów porównywalna z wodą w sedesie.. Poza przyjemną scenografią kojącego lasu i zrobienia mi smaku ze względu na pizzę (byłem głodny), to nie widzę żadnych plusów, a naprawdę - starałem się! :D
widzę że bardzo duża rozbieżność jeśli chodzi o oceny. Są filmy dobre ( większość ocenia pozytywnie) i te złe, które każdy oceni negatywnie. Manna nie należy do oby dwu typów. Jednak jeśli film wzbudza kontrowersje oznacza to że jednak jest warty obejrzenia :) ps. mnie się tam podobał
Budżet tego filmu to 300 zł ;]. Wiem, bo grupa DDN, która nakręciła ten film jest z mojego miasta. Szykuje się ich kolejny film. Z niecierpliwością na niego czekam :).