zakochałem się w tym filmie, chociaż widziałem tylko dwa zwiastnuy! czy ktos wie gdzie mozna go zdobyć?
jutro w warszawskiej kinotece odbędzie się pokaz tego filmu w ramach przeglądu filmów niezależnych. szczegóły: http://kulturalna.warszawa.pl/main.php?dzial=news&strona=aktualnosci&ne_id=1521
aha, a ja już widziałem i to na własnym podwórku - białystok, festiwal underground. i się nie zawiodłem;]
Ciezko jest oceniac nie skonczony film. Niech film przejdzie korekte barwna, zostanie udzwiekowiony itd. Bo jak narazie to film ogladalo sie troche, jak wlasnie produkcje offowa [Ze wzgledu na jakosc obrazu]. Bo wiadomo, ze jest w tym filmie wiele zabawek - kranow, jazd, dzwigow itd. Jezeli poczatek zostanie przemontowany to mysle, ze moze byc z tego calkiem ciekawy film.
Film zostal przyjety tak nijak. Nie wiem czy to z zawisci tych 'tworcow', ktorzy nie dostali takiej szansy czy z czego. W kazdym razie rzadna z wypowiadajacych sie na temat filmu osob nie miala jakichs konkretnych argumentow czy uwag. Raczej pieprzenie zeby pieprzyc. 'Zbyt wulgarny'.. :D
Bym pocytowal, ale juz nie pamietam w tym momencie.
pzdr
Bylem na tym pokazie i mimo wszystko film zapowiada sie na bardzo przyzwoita komedie. PRzedewszystkim dlatego, ze slyszalem smiech. A to na polskiej komedii sie rzadko zdrza. :) Realizacja na kolana nie powala, ale wierze, ze jeszcze to "dopicuja"