kto dal kase na zrobienie tego filmu?Ja bym nie dala zlamanego grosza. Wspolczuje ludziom , ktorzy poszli na ten film do kina i zaplacili ok 15 zl;p. Gra aktorska fatalna...wogole kto wybral te osoby?Zyczenia do kitu, dopiero jak pojawia sie Monika zaczynaja myslec a wlasciwie to ona za nich mysli;p. Film strasznie mi sie nie podobal.Szkoda czasu na takie badziewie
mylisz sie.Nie mam tipsow na pazurach.Pozatym naucz sie szacunku dla ludzi, bo nazywanie ich smieciem jest zlosliwe, niedojrzale i prostackie.
Życzenia do kitu? Są takie jakie powinny być, nie Ty piszesz scenariusz, i dobrze, bo film pewnie byłby żałośnie płytki. To, czego sobie życzyli pokazuje jak niewiele potrzeba człowiekowi, jeśli ktoś zapewnia mu zaspokojenie potrzeb fizjologicznych.
ten film pokazuje ze ludziom wiele nie potrzeba do szczescia,owszem, ale ukazuje tez jak ludzie sa glupi i nie umieja skorzystac z takiej okazji ze ich zyczenia sie spelniaja;p. Dlaczego nie zyczyli sobie domu z basenem, jakiegos innego wykwutnego zarcia, do picia wina a nie tanie piwo i pizza:).Dlatego ten film jest zalosny i wg mnie szkoda bylo czasu na robienie tego filmu
Film jest świetny, bo pokazuje jak inni jesteśmy. Monika ma wygórowane wymagania i pragnie luksusowych rzeczy. Marcin ceni sobie minimalizm i do szczęścia potrzebuje piwka i kawałka pizzy. Piotrek natomiast chce wrócić do mamy:) Każdy jest inny i to jest piękne:) A jeżeli ktoś uważa, że minimalizm jest żałosny to polecam przejrzeć się w lustrze.
kazdy jest inny ale kazdy czlowiek myslacy moze zaznacze skorzystal by z takiej okazji ze kazde zyczenie sie spelni;p.Nie wazne czy ceni sobie luksus czy przecietnosc;p.
no Marcin korzystał na swój sposób, dla niego to było najważniejsze- najeść się i wypić. Moim zdaniem w takiej sytuacji nie da się za bardzo skorzystać- dom z basenem- znudzi się basen, nie wiem jakiś tv duży, pc, książki- też się może znudzić. A i nie każde życzenie się spełniało- Piotrek chciał do domu i co? Wrócił na polankę, więc jakieś ograniczenie istnieje.
no ograniczenie istnieje takie ze zyczenie materialne im sie spelnialao a nie materialne nie;p. ale co z tego?.Piszesz o nudzie jasne wszytsko sie moze znudzic ale nawet przez chwile warto sie jest nacieszyc jakas rzecza o ktorej zawsze sie marzylo niesądzisz?
bo mówisz o nieskończonych możliwościach, a jednak nie mieli nieskończonych możliwości. I z tymi marzeniami różnie bywa- po co mi ferrari skoro nie mogę nim jeździć tylko mogę w nim siedzieć i na nie się gapić- to tak jakbym go nie miał.
ivo czy ty dpbrze się czujesz? To był film amatorski o debilach w lesie? takie był jego sen ze zyczyli sobie takich a nie innych rzeczy. Toż nie było by smieszne jakby koleś sobie życzył basenu, bo ja wole by zyczył sobie by jego kumpel walnął zgona. Zresztą fizycznie nie możliwe byłoby spełnienie takich marzeń, bo ten film miał marny budżet. Jak Ci się offy nie podobają to radze nie komentuj;| jakbys ty kreciła film to byłby zarobiście nudny....
tak dobrze sie czuje:).Wiem co widzialam i tak jak napisales to byl film o debilach w lesie:).jak komus sie to podoba to ok ale dla mnie ten film jest poprostu nudny i dla pustakow, ktorych smieszy jak ktos mowi''zycze sobie piwo i pizze''
pustakiem jest osoba która schematu się spodziewa ;> myślisz zę reżyser jest tak glupi, że nie wie jak życzenia sprawnie wykorzystać? Jesteś naiwna albo prowokujesz;p film wcale nie dla debili, bo żarciki czasem żałosne, ale w większości śmieszne. O to komedia była?
ciekawa amotorka jak na nas moim zdaniem.
życzę trochę dystansu, bo świat nie taki zły, a ty najmądrzejsza nie jesteś... nikt z nas nie jest zresztą, ale ja wole siedzieć cicho niż eksponować moją dość nikłą wiedzą twierdząc, ze jest inaczej...
no tam jak na offa to chyba dużo nie chciałeś;p za grali w miare tak jak w takich filmach. To tacy ludzie jak ty czy ja wiec, co tu oczekiwać;p
o wersji z 2006 (bez laski):
mam tych kolesi za idiotów!
- koleś dopiero po dłuższym czasie w lesie idzie sprawdzić co jest za drzewami?!
- jak próbował wybiec z lasu i mu się nie udało to czemu myśleli że samochodem uda się wyjechać (i jeszcze to zdziwienie)?!
- mają do dyspozycji "każde" życzenie, a oni zamawiają pizze i piwo?!
nie mieli ochoty na coś innego?! jeśli to ma być obraz prostego polaka, to nawet taki pije czasem wódkę.
gra aktorów straszna! przecież oni powinni cały czas mamrotać i się zataczać, przecież piją 10 piw dziennie!
czytałem inne wypowiedzi i wychodzi na to że w drugiej wersji dodano laskę. może jej dodanie nada sense. jeszcze nie widziałem