Zapraszam wszystkich chętnych na wspólny seans niedziela 01.06.2014 10:40 TV6.
Myślałam, że lord stał cały czas tyłem, bo wstydził się, że wystąpił w tym filmie, a tu okazuje się, że to sam lord voldemort xD
No i widać, że szykuje się druga część z ostateczną bitwą x:p
Uuu zły Lord to niebieski Dart Vader bez hełmu.
"Wypuść wszystkie roboty - musimy zniszczyć Manterę! Ale dopiero w sequelu!" - skończyło się jak odcinek serialu tak szczerze.
Zmanipulować Was ocenami?
Dałem 4/10
Plusy:
Nienajgorsze animacje robotów (np na tle "Aniołów i cyborgów" czy "Śmiercionośnego robota")
Oryginalność lokalizacji
Wygląd Mantery
Muzyka
Minusy:
Gra aktorska doktor Puszkin
Zachowanie głównego bohatera przez 3/4 filmu
Skakanie wątków z kwiatka na kwiatek bez zachowania jakiejś ciągłości (karate kid, ucieczki jak z Matrixa, bijatyka Transformersów)
Pseudonaukowy bełkot zamiast akcji
Fetysz skokowych ujęć robotów
Ogólnie za dobrze to wyglądało na 3, ale było za głupie na 4 i nie wiem, czy mam dać się zmanipulować i zmienić na 4 czy zostawić to 3 :P
Nie ma sprawy xd A tak btw dużo mówią w Birdemicu, trzeba mieć napisy czy się obejdzie? Czuję, ze dojrzałam do obejrzenia tego dzieła, ten moment właśnie nadszedł xD
:D Nie wiem, czy są do tego pełne napisy polskie tak szczerze. Przez pierwsze 45 minut baaardzo dużo mówią, ale to takie nie związane z fabułą feelery, że jeśli nawet czegoś nie zrozumiesz, to naprawdę nic się nie stanie. Podziwiaj montaż, grę aktorską i pracę kamery ;D
Ja oglądałem po angielsku 3 dniu temu i nie wiem czy napisy by pomogły zrozumieć fabułę tego filmu. Tak jak napisał Valdoraptor: podziwiaj montaż, grę aktorską, pracę kamery i efekty w tym filmie. ;D
Zapomniałem o niej ;( !!! NIEEEEEEEE!!!!!!!
A to ja o niej wspomniałem.... Ciekawe czy dałbym rade obejrzeć, dopiero wstałem XD
To jutro nie zapomni o "Pożeraczu kości".
Szczerze to zbyt wiele Cię nie ominęło, dość średni film, ani bardzo zły, ani tak zły że aż śmieszny. Taki miks paru motywów z usytuowaniem w Malezji.