czy jeśli podołam obejrzeć "Mentykore" będę już jego pełnoprawnym członkiem ?? :D
Zostaje się na własną odpowiedzialność, wstęp jest wolny jednak oglądając z nami akceptujesz regulamin który zakłada że nie wypłacimy Ci świadczen z tytułu poniesionych strat moralnych i urazów psychicznych ;)
po wczorajszym seansie opiewającym mantykory - skądinąd bardzo sympatyczne stworzenia - chciałam się zapisać do fanklubu.. czy jest jakis statut? cokolwiek? czy co poniedziałek mam odbywać jakże wspaniałą wyprawę w głębiny mojej wyobraźni? czy mogę raz na czas?
Każdy dawkuje sobie uczestnictwo w spotkaniach klubu wedle uznania :) Wyprawy odbywają się regularnie w poniedziałki, aczkolwiek zdarzają się także specjalne edycje wtorkowe lub niedzielne. Mile widziane jest podzielenie się wrażeniami z uczestnictwa w seansie, czy to w trakcie filmu, czy tak jak wolą niektórzy, na sam koniec, gdzie można uzasadnić np swoją ocenę. Zawsze aktualne informacje o nadchodzących filmach można znaleźć w tym wątku:
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Kino+klasy+Z+-+temat+dla+Koneserów+Specyficzny ch+Dzieł+Sztuki.,2066814
oraz na Facebooku na oficjalnej stronie "Fanklub kina klasy Z", do której polubienia zresztą zachęcam :)
polubiłam.
a dzielić pewnie będę się w trakcie :)
a youtubowe filmy też się liczą? bo można perełki znaleźć czasem :)
A jakiś przykład? xD Chodzi głównie o nieskobudżetowe filmy o potworach z kiepskimi efektami, scenariuszem "My chcieć ty pomoc" i grą aktorską za piwo dziennie :D lub ewentualnie katastroficzne od biedy.
Na ten przykład Lęk... ganiają po lesie.. coś tam jedzą... kiepski scenariusz.. http://www.youtube.com/watch?v=n9zXk1xK0IA [obym banem nie dostała]
Dog Soldiers - mimo wszystko kicz gumowych piesków - ale kurde. no fajny film :)
łohoho.. lustrzana maska - niby mam w oglądanych a nie pamiętam ....
i jeszcze był przepiękny film o globalnym ociepleniu...
i o ozimnieniu
Dog Soldiers akurat oglądałem już dawno i wtedy mi się podobał, to taki w sumie film klasy B, zależy jak na niego spojrzeć, ale na pewno wulkołaki w kostiumach lepsze niż efekty z Kosmicznej gorączki :) Lustrzana maska to coś z ekranizacją Gaimana czy mi się myli? xD A globalne ocieplenia i ozimnienia to stały motyw wszelkich niskobudżetowych katastrofiaków ;D
z lustrzaną maską mam ten problem ze youtubowa wersja jest ciężko strawialna jakościowo więc się za nią nie zabieram.. ale filmweb mówi mi właśnie że bardzo źle robię..oooooj i to baaaaardzo źle robię.
[poszukam kajś indziej ;>]
dog soldiers nie jest filmem klasy b. jest filmem klasy c. albo i d. ale wrócę sobie do niego pewnie za jakieś półroku :)
na polszmacie po raz kolejny helikaptur w ogniu. i jeszcze jeden i jeszcze raaaaaaaz