PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=411302}

Marley i Ja

Marley & Me
2008
7,2 103 tys. ocen
7,2 10 1 102504
6,2 29 krytyków
Marley i Ja
powrót do forum filmu Marley i Ja

Coz - pozwólcie, że wyraże swoją opienie na temat tego filmu. Trudno mi się jest wypowiedzieć postronnie, gdyż przypadek Marleya był podobny jak mojegho owczarka niemieckiego. Ostatnie sceny z jego życia - "wypisz, wymaluj" z tego filmu, nawet na to samo zdechł i też od małego uznawałem go za "najgorszego psa świata". Oglądając ten film zobaczyłem swojego psiaka, ktry zdechł pare lat temu. Oceniam na 7/10 własnie za te wrażenia. Film na pewno można polecić ludziom kochającym psy. Jednak jako film jest raczej słaby, albo raczej słabo wykonany. Trudno powiedzieć - nie było to typowa komedia, bardziej film familijny. Ale jak pisałem na początku - mi trudno do niego jest podejśc obiektywnie...

użytkownik usunięty
slash83

Bądźmy szczerzy - Ktoś kto nigdy nie posiadał psa, nigdy nie zrozumie tego filmu. Też wysoko oceniłem ten film i w gruncie rzeczy spory wpływ na to ma to że kocham psy.

ocenił(a) film na 8

Kilka miesięcy temu zmarł mój ukochany czworonóg, z którym spędziłem 12 lat, niemal połowę mojego życia. Film dotknął mnie prawdą o związku człowieka i psa, w niektórych scenach czułem się, jakbym oglądał film z własnego życia. Absolutnie zgadzam się, że film w pełni zrozumieją i docenią wyłącznie ci, którzy przeżyli rozstanie ze swoim zwierzakiem. Ode mnie 9/10, za prawdę.