Martwy krzyk

The Retreat
2005
3,6 2,6 tys. ocen
3,6 10 1 2620
2,0 2 krytyków
Martwy krzyk
powrót do forum filmu Martwy krzyk

Kurde "Kino Grozy" daje ostatnio same badziewia!!
Jedyne co mi się podobało to Boogeyman i Smakosz 2...no i Blair With Project i Droga bez powrotu...reszta to kaszana...żałuje że wydałem kase na Lęk,Kostnice,Jecktla+Hyda no i ten Martwy Krzyk:////

Matt_19_

Ja osobiście kupiłem Jekyll + Hyde, Droga bez powrotu, i dwie wersie Dom na przeklętym wzgórzu.

Nie przekreślam z góry magazynu z tego powodu że, poziom filmów które wypuszcza jest bardzo nierówny. Były w kinie grozy wypuszczane dobre filmy np. Inni, Przepowiednia, Dom na przeklętym wzgórzu, Blair witch project, natomiast najgorszym to chyba była Kostnica. Pragnę też przypomnieć że Carisma ma małe pole do popisu ponieważ, te lepsze horrory są sprzedawane po sześdziesiąt zł i nierzadko się zdarza że horrory wypuszczane w kinie grozy po raz pierwszy wchodzi na rynek polski np. Jekyll + Hyde, Kostnica, Martwy krzyk, Dom strachu.

Mam nadzieję że w przyszłości filmy wypuszczane w kinie grozy będą coraz lepsze.

Matt_19_

"Boogeyman" i "Smakosz 2" to jedne z najsłabszych pozycji, jakie wypuściło Kino Grozy. Wręcz beznadziejnie głupie.

Matt_19_

Łachacha!! To ty chyba innych filmów z tej seri niewidziałeś Boogeyman a np.Dom Śmierci to jak niebo a ziemia.
Albo ta Kostnica...smakosz ma przynajmniej lepsze efekty specjalne.