Martwy krzyk

The Retreat
2005
3,6 2,6 tys. ocen
3,6 10 1 2620
2,0 2 krytyków
Martwy krzyk
powrót do forum filmu Martwy krzyk

Powiem tak. Radzę nie kolekcjonować już " Kina Grozy". Szkoda pieniędzy. Ten film jest goszy niż wszystkie poprzednie. Praca kamery denerwuje bardziej niż w "Blair Witch Project". W ogóle ten film to nieudane połączenie "B.W.P" "TMPM" "Dentysty" "F13th".

ocenił(a) film na 1
Hannibal_Lecter_4

To 10/10 jest adekwatną oceną do twojej opinii na temat tego filmu :/ Zadam pytanie: Jesteś idiotą, czy tylko go udajesz?

MobsterPL

A może miało być 1/10, tylko przypadkiem wyszło mu z tego 10/10?? Pomyłki przy pisaniu na klawiaturze zawsze się zdarzają :P

Kwasibor

rozumiem czyjaś pomyłkę, czy literowkę, jednak na klawiaturze "1" i "0" nie leżą blisko siebie :)

xippon

Jesteś pewien że nie leżą ? To spójrz z prawej strony klawiatury co jest pod 1

bogo13

Najpierw radzę dobrze się przyjrzec co kolega napisał a nie wyzywac od idiotów, bo samemu można wyjśc na tegoż.. ;) (podpowiadam:przyjrzyjcie się znakowi przed 10):D:D:D

fisher_king_2

racja nikt sie nie przyjrzal i wyszla heca (nasral kot kolo pieca :)

Hannibal_Lecter_4

To w Blair Witch Project praca kamery denerwowała? Według mnie była genialna, bardzo realistyczna. A Martwego Krzyku jeszcze nie oglądałem ale pójdę dzisiaj kupić i jak mi się spodoba to cie kiedyś zjade.

Witcher

i nie zjechał ;)

Ps. muszę dopisać coś bo za krótki komentarz

tom6k

jeszcze go nie oglądałem... ;)

też muszę coś dopisać ;P

Hannibal_Lecter_4

o ile dobrze widze to Hannibal Lecter dal minus 10 na 10, a nie 10 na 10. ja przestalam kupowac kino grozy po 'jekyll+Hyde' i 'kostnica'. :|

Hannibal_Lecter_4

Oglądając film ze znajomymi myślałem ze przegadałem początek filmu i nie wiedziałem czemu właściwie giną po kolei... Na końcu sie to wyjaśnia... Poprostu może zostawie to bez komentarza;] Powiem tylko że momentami dobrze sie pośmiać można z tego 'arcydzieła';]