Powiem tak. Radzę nie kolekcjonować już " Kina Grozy". Szkoda pieniędzy. Ten film jest goszy niż wszystkie poprzednie. Praca kamery denerwuje bardziej niż w "Blair Witch Project". W ogóle ten film to nieudane połączenie "B.W.P" "TMPM" "Dentysty" "F13th".
To 10/10 jest adekwatną oceną do twojej opinii na temat tego filmu :/ Zadam pytanie: Jesteś idiotą, czy tylko go udajesz?
A może miało być 1/10, tylko przypadkiem wyszło mu z tego 10/10?? Pomyłki przy pisaniu na klawiaturze zawsze się zdarzają :P
Najpierw radzę dobrze się przyjrzec co kolega napisał a nie wyzywac od idiotów, bo samemu można wyjśc na tegoż.. ;) (podpowiadam:przyjrzyjcie się znakowi przed 10):D:D:D
To w Blair Witch Project praca kamery denerwowała? Według mnie była genialna, bardzo realistyczna. A Martwego Krzyku jeszcze nie oglądałem ale pójdę dzisiaj kupić i jak mi się spodoba to cie kiedyś zjade.
o ile dobrze widze to Hannibal Lecter dal minus 10 na 10, a nie 10 na 10. ja przestalam kupowac kino grozy po 'jekyll+Hyde' i 'kostnica'. :|