Martwy krzyk

The Retreat
2005
3,6 2,6 tys. ocen
3,6 10 1 2620
2,0 2 krytyków
Martwy krzyk
powrót do forum filmu Martwy krzyk

Oglądałysmy go u koleżanki na urodzinach. Zamiast sie bać cały czas sie śmiałyśmy. Beznadziejna gra aktorska, dialogi, fabuła, nie mówiąc juz o niektórych momentach gwałcących wszelkie prawa logiki, fizyki itd. Np. jak ten gość wystawił rekę i ta Nicole spadła z tego skutera. Przecież przy takiej prędkości powinno mu rękę urwać albo co najmniej połamać. poza tym co za tępi ludzie, jak strzelali to gdziej po rękach zamiast od razu w łeb. Wogóle totalna masakra. Tępy film

ocenił(a) film na 1
joanna721_2

witam Cie joasiu! :)
niestety nie moge sie zgodzic z twoim komentarzem... mowisz ze scena ze skuterem snieznym jest kompletnie nie realistyczna! ale akutat jest bo to byl SEN. w snie wszystko moglo sie wydarzyc... podobalo mi sie rowniez przeslanie w filmie - ze strach kontroluje nas. i widze ze film ma tylko srenia 4,34! a krzyk - scream bardzo podobny film dwa razy wieksza srednia chociaz o tej samej tematyce, poza tym nie ma przeslania... jak dla mnie martwy krzyk jest lepszy od krzyku! martwy krzyk jest pod tym wzgledem fajny, ze od poczatku cos sie dzieje... caly czas jest jakas akcja! muzyka rowniez mi sie podobala fajna byla... aktorstwo hmmmm moge powiedziec, ze poprostu bylo nic nie mam do niego! rowniez swietna koncowka okazalo sie, ze to wszystko sen i przy tym to przeslanie ( teraz zadko to sie zdarza w horrorach ). podsumowujac film trzymajacy w napieciu, fajna muza, przeslanie, i swietna koncowka!
polecam!
P.S. aha to jest tylko moje zdanie i prosze o nie wyzywanie mnie itp. nie raz sie z tym spotkalem i nie podoba mi sie to bo kazdy moze miec swoje zdanie...
pozdrawiam :)