Hmm moim zdaniem film dobry, sa momenty kiedy trzyma w napieciu, ale sa tez momenty kiedy chcialo mi sie smiac.. SPOILERY, np. kiedy juz pod koniec filmu zostaja w 3 w lesie, Mark powala tego psychola i 'dowala' mu pare razy kijem.. MAJAC OBOK SIEBIE SIERIEKIERE I PISTOLET! Swoja droga ciekawe czy naprawde da sie tak kontrolowac mysli innych.. i jak zobaczyli juz na koncu zwloki tej rozowej takie jak we snie to ciekaqwe czy udalo im sie uciec z wyspy czy tez wszyscy zgineli.. hehe ale tak jak mowie film ok daje 7/10;)
Dla mnie film naprawde bardzo, bardzo słaby. Według mnie w ogóle nie trzymał w napięciu, a co gorsza nie straszył. W wielu momentach się smiałem, dlatego, że mnóstwo rzeczy było strasznie niedopracowanych.
Ten film to jakieś nieporozumienie. to chyba komedia miała być ale coś twórcom tego czegoś nie wyszło. Gra aktorska jest na poziomie M jak miłość, efekty wizualne są chyba od ludzi pracujących przy Power Rangers a scenariusz podejrzewam że napisał jakis bezdomny za butelkę wina o smaku wiśni z siarką. Co do oceny dałem 3, ale tylko dlatego że trochę się uśmiałem oglądając ten żenujący spektakl