Martwy krzyk

The Retreat
2005
3,6 2,6 tys. ocen
3,6 10 1 2619
2,0 2 krytyków
Martwy krzyk
powrót do forum filmu Martwy krzyk

Hmm moim zdaniem film dobry, sa momenty kiedy trzyma w napieciu, ale sa tez momenty kiedy chcialo mi sie smiac.. SPOILERY, np. kiedy juz pod koniec filmu zostaja w 3 w lesie, Mark powala tego psychola i 'dowala' mu pare razy kijem.. MAJAC OBOK SIEBIE SIERIEKIERE I PISTOLET! Swoja droga ciekawe czy naprawde da sie tak kontrolowac mysli innych.. i jak zobaczyli juz na koncu zwloki tej rozowej takie jak we snie to ciekaqwe czy udalo im sie uciec z wyspy czy tez wszyscy zgineli.. hehe ale tak jak mowie film ok daje 7/10;)

ocenił(a) film na 2
angel666_fw

Dla mnie film naprawde bardzo, bardzo słaby. Według mnie w ogóle nie trzymał w napięciu, a co gorsza nie straszył. W wielu momentach się smiałem, dlatego, że mnóstwo rzeczy było strasznie niedopracowanych.

ocenił(a) film na 3
angel666_fw

Ten film to jakieś nieporozumienie. to chyba komedia miała być ale coś twórcom tego czegoś nie wyszło. Gra aktorska jest na poziomie M jak miłość, efekty wizualne są chyba od ludzi pracujących przy Power Rangers a scenariusz podejrzewam że napisał jakis bezdomny za butelkę wina o smaku wiśni z siarką. Co do oceny dałem 3, ale tylko dlatego że trochę się uśmiałem oglądając ten żenujący spektakl