Martwy krzyk

The Retreat
2005
3,6 2,6 tys. ocen
3,6 10 1 2620
2,0 2 krytyków
Martwy krzyk
powrót do forum filmu Martwy krzyk

LITOŚĆI

ocenił(a) film na 2

co to ma być? nie minęło 18 minut filmu i juz 6 osób jest zabitych
w ogóle zabójca ma nadprzyrodzona moc
a na końcu okazuje sie ze to sen (ok to akurat było dobre)
wogóle film badziewny
nudny!!!!!!!!!!aktorzy do dupy... żałuje ze to oglądałam bo tylko straciłam ponad godzine mojego czasu... 2/10 za fragment o śnie

Justine_3

ja powiem cos odwrotnego ;D : aktorstwo było bardzo dobre, mimo małemu budżetowi sceny śmierci rewelacyjne tylko trochę głupie były kawałki ciała na drzewie, nadprzyrodzona moc jest dlatego że to sen więc się nie czepiaj i jeszcze dodam że końcówka była wyśmienita można pomyśleć żę to nadal sen daje 10/10

ocenił(a) film na 2
Drozdu

mnie tam aktorzy nie zadawalają, ale kazdy ma swoje zdanie prawda , wiec spoko. te kawłki na drzewie to ..tragedia owszem,.... a co do tych"mocy" no sorry mi sie to nie podobało...
Najwidoczniej ja wole filmy z wyższego budżetu... :P
mamy inne gusta i tyle...

ocenił(a) film na 1
Drozdu

Drozdu ja Cie znam :D:D:D pozdro :D:D wiem ze lubisz ten film hihiih :D:D

ocenił(a) film na 1
Justine_3

Już nawet Krwawy Koszmar był lepszy -.- Ten film to jakaś masakra, masa idiotyzmu. Nie wiem skąd taka wysoka ocena.

ocenił(a) film na 1
darn_2

nie no nie przesadzajcie :) rozumiem, ze ten film komus nie przypadl do gustu, ale przyznajcie chociaz, ze akcja jest od poczatku filmu, nie nudzisz sie i fajna koncowka. jak dla mnie film jest swietny pod kazdym wzgledem :) a srednia nie jest bynajmniej za wysoka raczej bardzo niska :)'
pozdrowina :)

ocenił(a) film na 2
wine_bae

Ja sie właśnie nudziłam i to strasznie...kiczowaty film. Obejrzałam go bo zaciekawił mnie plakat, jest zajebisty... ale rozczarowanie ogromne!!!!!!!!!