O ile się nie mylę, ten film będzie można kupić razem z "Kinem Grozy".. Oglądał go ktoś?
Ja zamierzam kupic nastepne kino gozy i chciałam zajrzec zeby zobaczyc tutaj opis tego filmu ale widze ze nie ma:(
No właśnie -_-'
Widać, że film jest jakoś słabo rozreklamowany, skoro nawet tutaj nic o nim nie ma -_-"
Mnie też prawdę mówiąc to ciekawi, bo nawet nawet szukając na zagranicznych stronach strasznie ciężko coś o tym filmie znaleźć. Mam nadzieję, że będzie dobry.
Tak było napisane ale wchodząc na stronę Kina Grozy nie ma już ''Martwego Krzyku'' jako następnej pozycji do kupienia tylko jest film ''Lęk''... Cóż chyba jednak nie obejrzymy go sobie bo samemu mnie zaciekawił ale biorąc pod uwagę to, że ostatnio Kino Grozy daje ostatnio same słabe horrory ("Kostnica", ''Jekyll+Hyde" itp.) to po tym też raczej byśmy nic ciekawego ujrzeli. Pzdr!
"Martwy krzyk" jest z powrotem na stronie Kin :) Mam nadzieję, że ta niekomercyjność tego filmu idzie w parze z niezłym kinem...
Film jest niskobudżetowym slasherem. Za wiele raczej po nim oczekiwać nie można. Niedawno pojawiła się w sieci pierwsza recenzja na stronie http://www.slasherpool.com/ [www.slasherpool.com/] (przy okazji pare fotek z filmu). Recenzja nie jest pozytywna (1/5) , ale i tak kupię i obejrzę bo nie sugeruje się opinią innych.
I ja również.
Lęk mimo niepochlebnych recenzji kupiłem i nie żałuje, bo okazał się bardzo dobrym horrorem z fajnym klimatem klaustrofobicznej stacji metra.
Martwy Krzyk też będzie trzeba nabyć :)
Przed chwilą kupiłem ten film, a jutro mam go zamiar obejżeć.
Po obejżeniu podzielę się z Wami moją opinią :)
A ja juz po obejrzeniu tego filmu jestem i powiem szczerze ze ma troche mieszane uczucia co do filmu, z jednej strony mi sie podobal ze wzgledu na atmosfere i cala akcje, a z drugiej mogliby go dopracowac troszeczke, zwlaszcza koncowke, i za szybko wszystko sie dzialo, oczywiscie wszystkich zachecam do obejrzenia tego filmu, nawet ze wzgledu na to aby sie samemu przekonac czy bylo warto a nie sugerowac sie opiniami innych. Pozdrawiam
Sorry że dopiero teraz piszę, ale nie miałem czasu!
Więc film, nawet mi się podobał. W ciągu pierwszych piętnastu minut ginie już 5 osób! Szkoda tylko, że plakat i tytuł nie mają nic kompletnie do filmu oO'
Widząc taki plakat spodziewałem się czegoś w rodzaju Piły.
Ale mimo to film był fajny i trzymał w napięciu do końca. Najbardziej podobała mi się scena jak tamtej lasce oko wydziubał ;P
Albo jak tą pierwszą rozerwało xD
Ogólnie polecam osobą, które nie mdleją na widok krwi ;)