Martwy krzyk

The Retreat
2005
3,6 2,6 tys. ocen
3,6 10 1 2620
2,0 2 krytyków
Martwy krzyk
powrót do forum filmu Martwy krzyk

W trakcie ogladania

ocenił(a) film na 3

Nie wiedziałem co ze sobą zrobić , wyłączyć to , ogladac do konca , wyjść do wc , zostawić
na później ... jednym słowem kmiot . Oglądałem tylko bo ktoś miał na sieci i nie patrzyłem
na opinie na filmwebie .

kano

Zastanawiam sie czemu ten film ma az tak slaba ocene mi naprzyklad ten film sie podobal , w zadnym wypadku nie mowie ze to jakies zaraz arcydzielo ale film jest dobry ma troche minusow ale i tez plusow szczegolnie zakonczenie mi sie podobalo , aktorstwo z pewnoscia moglo by byc lepsze (zdecydowanie nalezy do minusow) ale i tak uwazam ze jest wiele naprawde gorszych produkcji od tej , chocby w magazynie ktore kiedys wydalo ten fim bylo takich swego czasu sporo . Pozdrawiam

kano

Kmiot? chyba kniot, kmiotek to chłop staropolski.

ocenił(a) film na 3
KiKfilmOWIEC

a nie gniot czasem ;pppp?

ocenił(a) film na 1
Tarantinka19

@Siwy1984 ten film to wielkie dno, lecz oglądając końcówkę można faktycznie stwierdzić, że ocenkę da się podnieść z 1 na +2, ale co z tego? Czy końcówka ma aż takie znaczenie, że znacznie podniesie ocenę całego (reszty) filmu? :)

ocenił(a) film na 6
Kompulsja

Trzeba przyznać, że swego czasu `Kino Grozy` wydawało o wiele gorsze filmy. Ale `Martwy Krzyk` osobiście mi się podobał. Moją uwagę przykuła okładka, jest piękna. A co do reszty, to najlepsze są sceny, w których bohaterowie giną. Zwłaszcza w łazience.