Martwy krzyk

The Retreat
2005
3,6 2,6 tys. ocen
3,6 10 1 2620
2,0 2 krytyków
Martwy krzyk
powrót do forum filmu Martwy krzyk

hehe no ten film to naprawdę dla jakiś niedorozwiniętych, wogóle akcja nie trzyma się kupy! beznadzieje! Jak już ktoś chce to ogladać to nie polecam, chyba, że chce zobaczyc jaka głupote potrafia wymyslić ludzie i jak jest wogóle zrealizowana !

ocenił(a) film na 1
madziakowi

Zupełnie się z Tobą zgadzam, tyle że według mnie ocena to : 2/10

madziakowi

No film średni taki był... Sceny zabijania mi się podobały , ale rzeczywiscie chwilami można dostrzec tu brak logiki ze strony bohaterów.
Po kiego kija wogóle jechali na wyspę po tym , co przeżyli w ciągu całego filmu? Słowo daję , niektórzy ludzie to nie umieją uczyć się na błędach.

littleflyingbears

Mi tam film się podobał choć myślałem że będzie miał inny charakter (wina okładki) jeden z moich ulubionych filmów na razie.

ocenił(a) film na 1
Drozdu

Okładka jest najlepsza z tego wszystkiego. :P

ocenił(a) film na 1
MetalMia

film 1/10
okładka 7/10 ;-)

madziakowi

"littleflyingbears "obejrz sobie jeszcze raz ten film , bo chyba do końca go nie zrozumiałaś;/ nawet nie wiesz czemu ponownie na wyspe wrócili. A mówicie że ten film głupi ? Możliwe że wam się mógł nie podobać. Za mało krwawych scen. Ale nie przesadzajcie, Jest wiele innych i głupszych horrorów ;p Może mówicie tak bo nie zrozumieliście sensu tego filmu jak littleflyingbears . ??

madziakowi

Masz rację, ale jak widać dystrybutor tego filmu może liczyć na szerokie grono odbiorców, którzy z pasją oceniają film na 8 punktów.
A ja sądziłam, że w dzisiejszych czasach trudno widza zadowolić:(

badass

` nO trudno trudno . Nie powiem że Sierociniec bardziej mi się podobał ale co do tego filmu nie mam nic. Bo najgorszy nie jest . ;p ;p . Tylko nie mogę znieść takich opini ;/ Ta laska(czy kto to tam) co założyła ten temat jest dołująca;/ Weźź lepiej sobie sama napisz scenariusz jakiegoś horroru. Zobaczymy czy będzie straszny . Logiki będzie brak na bank bo jej nie posiadasz . xx. I wgl chciałabym to zobaczyć <lol2>