6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33010
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Film jest zrobiony świetnie pod względem m.in. charakteryzacji ale moja ocena jest za to jaką treść przekazał, czyli nic dobrego.
Człowiek który to stworzył musi być na prawdę psychopatą... w sumie wszystko to na takiej samej zasadzie co i pasja i inne hostele, cierpienie,zupełnie nie tłumacząc logicznie jego sensu..

ocenił(a) film na 10
AleksandraFuckinBorutz

W hostelach było zabijanie dla przyjemności, w pasji po prostu po to by zabić, a w Martyrs znów jest inny cel, czemu wrzucasz wszysko do jednego worka ? Jak dla mnie wszystko logicznie wyjaśnione, co nie musi znaczyć że logicznie myśleli oprawcy dziewczyny, bo o to w tym filmie chodzi, o głupotę starszych ludzi. Jak nie kręcą cie filmy z dużą ilością krwi, związane z mega brutalnością to po co takie oglądasz ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
AleksandraFuckinBorutz

wow ale czad :D wszystko na ten temat mały buraczku. Pozdrawiam

Tetris101

no nie. Aleksandra rozwinęła pełny wachlarz swej kultury, amicji i inteligencji. Jestem pod wrażeniem :):):):):):)

ocenił(a) film na 10
iwona1510005

robi wrażenie :D

ocenił(a) film na 6
Tetris101

wyrafinowania starczylo tylko na pierwszy komentarz :D przy drugim mozg sie przegrzal :)

ocenił(a) film na 8
AleksandraFuckinBorutz

Cierpienia ma sens tylko wtedy, kiedy sprawia przyjemność. To chyba oczywistye.

ocenił(a) film na 7
arkasatana

Cierpienie ma sens tylko wtedy, kiedy sprawia przyjemnosc? co? co to w ogole za stwierdzenie?