Film Jako jeden z niewielu bardzo zapadł mi w psychice. Oczywiście nie oszalałam ale uderzyło mnie to, że komu kolwiek mógł przyjść do głowy taki scenariusz. Z różnymi informacjami w gazetach, telewizji czy nawet internecie już się spotkałam więc jeżeli coś takiego jak w filmie było by na prawdę, nie zdziwiła bym się. Np Hostel film marniejszy o podobnym kontekście tylko innym przesłaniu był oparty na faktach. Jednak jeżeli nawet to lepiej żeby ludzie o słabych nerwach tego nie oglądali. Ogółnie film jest dobry nie było w nim czegoś typu teksańska masakra piłą mechaniczną ani paranormala bo było tam mało takich scen jednak całościowo film bije niejeden horror na głowę.
oj zapadł w psyche! jedyny film który -był dobry -widziałem raz- nie chce już nigdy- pamiętam 100%-
Oglądałem ten shit niedawno, a pamiętam tylko że jakiś psychol bił kobietę, bez powodu.
To jest dokładnie ta sama myśl, która krąży mi w głowie, gdy tylko przypomnę sobie ten film. Dodam jedynie, że nigdy nikomu go nie polecę, choć uważam, że jest dobry.
Film naprawdę dobry o ciekawej fabule , bylo pare dziwnych scen w stylu ożywającej pani domu ale ogólnie jak napisał ktoś wcześniej zapada w pamięć :D 8/10