6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33014
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Ludzie się bulwersują że film jest brutalny i nudny... Z jednym się zgodzę z drugim nie. Nuda
powiewa przez cały film, a brutalności tu mało. Podkręciłem się po reckach, opiniach i się
mocno zawiodłem. Sceny niby brutalne.... a co na nich widać nic. Guinea Pig - porównajcie
sobie sadyzm tam i tu....

ocenił(a) film na 8
Vomit_

Sadyzm tam i tu jest inny. Brutalność w tym filmie ?
Ano według mnie największa jest wobec kobiet a raczej kobiety zwłąszcza w końcowej scenie kiedy ta leży na materacu a ten kolo równo jąokłada piąchą. Czy to według Ciebie nie jest brutalne bądź "umiarkowanie brutalne:" ?

ocenił(a) film na 3
Radziorex

Fantazja Cię ponosi. Nic tam nie widać typ stoi odwrócony plecami i ją zakrywa.... Ci może fantazja coś podpowiada ale ja tam nic nie widzę, poza tym zwykłe lanie po gębie, w japońskich filmach o sztukach walki są brutalniejsze sceny. Może Cię to rusza że leje kobietę. Mnie absolutnie nie.
Guinea Pig - szczególnie 1 część - oglądałem wczoraj ponownie i to jest brutalność, wszystko widać tylko słaba aktorka ...

Vomit_

jak dla mnie to było sadystyczne i brutalne ..skoro dla Ciebie jest to mało to powinienes zglosic sie do lekarza, nieno zartuje .obrywanie ze skóry i inne tego typu rzeczy? ..a moze oni własnie niechcieli tego pokazywac zeby ludzie w trakacie filmu nierzygali? Skoro az tak Cie kreci brutalnosc to polecam film / grotesqa/ tam juz nie jest tak pozakrywane i raczej wiekszosc widac np( przebijanie jadra gwozdziem czy jakos tak, niepamietam ) miłego ogladania

ocenił(a) film na 3
stonkaa

Czy chory czy nie inna sprawa. Ale rzygać na czymś takim ? świat co dnia jest brutalniejszy i ludzie przechodzą przy tym do porządku dziennego. A filmu poszukam. Na Ichim były rozdawane worki na rzygi a film jest że tak powiem normalny. Czy brutalność mnie kręci - są ciekawsze rzeczy, ale szukam czegoś co nawet mnie zniesmaczy ale.... nie znalazłem czegoś takiego jeszcze. Może szukam swych granic ?

Vomit_

skoro szukasz to obejrzyj sobie "Srpski film"

ocenił(a) film na 3
uki1985

obejrzałem !!! Granicy nie znalazłem ale .... dobry !!!

Vomit_

Ta grotesqa mi chyba chyba najbardziej zostanie w pamieci .. haha bardzo wspolczuje temu kolesiowi ;( kurdee Ty chyba naprawde masz mocna głowe ,zastanawia mnie co Ty bys musial zobaczyc zeby Cie obrzydziło .chyba tylko jakies sceny w realu ;)