Narzekacie że film chory,reżyser popier...y.Film ten wchodząc na ekrany kin miał swoją reklamę o jednym z najbrutalniejszych dzieł francuskiego kina.To czego się spodziewaliście?Parku Jurajskiego?Jeśli tak opisujecie ten film to po co go w ogóle oglądaliście po sporym nagłośnieniu o emanującej przemocy i brutalności,skoro nie macie mocnych nerwów.Nie rozumiem was.Ja daje 8/10. Chcecie zobaczyć naprawdę chore kino?Obejrzyjcie Dard Divorce. Gra aktorska,scenariusz,wątek filmu-kompletne zero-lecz brutalność oraz przemoc powala całkowicie na kolana.Pozdrawiam.
Super film! :D bardzo mi się podobał haha oczywiście nie żebym miał juz zrąbaną psyche Eh! i że mnie podniecają takie sceny tylko podobał mi się w sensie tego co przekazał widzowi + za wykonanie i tego jak docierał do psychiki widza..
Świetnie! w końcu jeden reżyser który zasługuje na pełen podziw!, wiedział jak dotrzeć tak głęboko.. do ludzkiej psychiki strachu przez ekran! i Zasługuje na uznanie! bo zdołał zrobić to do czego innym reżyserom jeszcze daleko.. pod tym względem 10/10 i mam gdzieś! jeśli komuś się to nie podoba! widocznie sam nie umie docenić prawdziwego działa jakim jest ten film!! Oby takich więcej!!!!!!!!
ps. moja pierwsza najwyższa ocena ;]