6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33013
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Dziwią mnie wasze komentarze jakoby ten film był sadystyczny czy jakiś chory itp... To poprostu kino dla dojżałego człowieka który potrafi dostrzec różnice, wady i zalety. Film jest bardzo brutalny i o to w tytm chodzi. A ta tajemnicza sekta ma sens... Ile sie na świecie słyszy że ludzie zostają porywani i nie wiadomo co sie z nimi dzieje... moze wlasnie ktos na nich eksperymentuje tak jak tu... Doskonały film jak dla mnie. 9/10!

ocenił(a) film na 9
damix199

Dokładnie! Dzieło grozy! Film pokazuje przemoc/sadyzm w prawie naturalnym środowisku! I to po mistrzowsku.

9/10 i jeden z najlepszych filmów "grozy" w 2009

ocenił(a) film na 1
damix199

Stek bzdur. Nie wiem co masz w główce kolego, ale skoro zniesmaczone brutalnością i sadyzmem opinie ludzi cię dziwią, to chyba nie wszystko z ta twoją dojrzałością jest w porządku. Zdefiniuj czym w tym przypadku jest dojrzałość ludzi podniecających się koszmarną brutalnością, a czym niedojrzałość całej reszty biednych, dla których film jest wyłącznie przejawem chorej fascynacji przemocą. Wątek z sektą rozpierdala tym, że jest najzwyczajniej głupi. Tania, jarmarczna metafizyka wykorzystana dla usprawiedliwienia mordu wywołuje we mnie jedynie pogardę dla bajkopisarza, który odpowiada za ten idiotyczny scenariusz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem