6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33015
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

1/10- tego nawet filmem nie nazwę, zero napięcia, strachu i gęsiej skórki. Fabuła
monotonna , dziwaczna, fazowa. TO jest o NICZYM. I do tego NICZEGO dodali kilka
"brutalnych" wg twórców scenek.
Twórcy tego filmu lepiej, by zrobili gdyby kase na jego realizacje wydali na tlen
atmosferyczny i wode w proszku. Kompletna kompromitacja.

ocenił(a) film na 1
malibu69

zgadzam sie w 100% takie tandety świat nie widzał film dla totalnych prostaków po zawodówce

jotubyl

Popieram gniot jakich mało

ocenił(a) film na 9
malibu69

To po co oglądacie mocne filmy jak wasze umysły nie mogą tego ogarnąć ? Do drugiego: Po pierwsze dowiedz się co znaczy tandeta. Do trzeciego piszesz, ze to gniot a sam american pie oceniłeś na 7 :) Zostańcie przy komediach i filmach akcji a mocne kino odpuście bo to nie dla Was.

ocenił(a) film na 3
k4mil1956

Ja się jednak zgodzę z tym, że film jest strasznie słaby. Począwszy od fabuły, która jest do niczego i nie wiadomo o co chodzi w filmie, skończywszy na bezsensownym zakończeniu, gdzie babka sobie strzela do gardła z bliżej nie znanych przyczyn.

Swoją drogą jak to oglądałem to napisy były opóźnione o parę minut w stosunku z tym co było akurat w danym momencie w filmie, ale jak się okazało - mało było tam sensownych dialogów. Film totalnie skopany i tyle. To coś rzeczywiście "podnieci" tylko tych, którzy mają słaby gust i nie są zbyt wybredni;p Toż to na poziomie pokemonów.

ocenił(a) film na 7
belzebub91

Fabuła faktycznie średnia ale żeby nie zrozumieć dlaczego starsza Pani popełniła samobójstwo? :)

k4mil1956

Tak bo American Pie przy tym gównie to arcydzieło!To ma być horror??To jest parodia horroru...

ocenił(a) film na 9
rokstar

Proponuje obejrzeć Piętno Wilkołaka, albo coś w tym stylu, by zobaczyć, że tak zrobiony film nie jest dnem totalnym, aczkolwiek miał prawo się nie podobać. Dla mnie to jednak był rewelacyjny horror, najlepszy ostatnich lat 9/10