6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33013
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Po pewnym czasie już nie widziałam czy w filmie chodzi o przekazanie jakiejś fabuły czy pokazanie jak bardzo film może by krwawy i brutalny. Jakby ktoś się mnie spytał o czym był nie umiałabym odpowiedzieć. Ale jakby eis spytał czy się go zapamięta to odpowiedziałabym że tak. Bo nie idzie zapomnieć obdzierania ze skóry, wyciągania metalu z czaszki czy odcinania reki. Piła przy tym to słabizna. Ale ja filmy oglądam głównie dla rozrywki. Rozrywki tutaj nie było, jedynie zniesmaczenie. daję 2/10.

ocenił(a) film na 7
kamila_sz25

Dziewczyno nie potrafilabys nawet powiedziec o czym ten film jest?! Jak Ty ogladasz filmy....Fabula stoi na dobrym poziomie moim zdaniem. A sam film jako calosc wedlug mnie rewelacyjny! Prawdziwy horror. Nie amerykanski "shit" ktory bardziej potrafi rozsmieszyc niz przestraszyc. Ten film nie dosc ze mnie przestraszyl to nie ktore jego sceny mna wtrzasnely poprostu, co jeszcze sie nie zdarzylo mi przy ogladaniu horroru. 9/10 Nie potrafie zrozumiec czemu ma taka slaba ocene. Jak wyjdzcie amerykaski horror, ludzie narzekaja ze smieszny, ze kiczowaty, przewidywalny, banalny. Wyjdzcie prawdziwa oryginal w swoim gatunku to malo kto go zauwazy ;///

ocenił(a) film na 2
Rakson1

Mogę ci powiedzieć że ile gustów tyle zdań na temat tego filmu. ja wolę jednak filmy gdzie krew nie leje się litrami, ludzi nie obdziera się ze skóry, ale takie które samie w sobie trzymają w napięciu. Wolę "Rec", "Egzorcyzmy Emily Rise" albo "Paranormal Activity", który może nie zbiera samych pochwał, ale na mnie zadziałał, bo mam wybujałą wyobraźnie. każdy mam inny gust. Ja nie osądzam. Ja tylko mówię jak film zadziałał na mnie.

ocenił(a) film na 7
kamila_sz25

No z pewnoscia masz racje. Pozatym to ze film jest dobry nie oznacza ze ma same pochwaly zbierac.Moim zdaniem perelka wrod horrorow. A co do filmow ktore podales zgadzam sie, mi rowniez sie podobaly. No oprocz paranormal. Mam nadzieje ze rec2 bedzie trzymal poziom