6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33010
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Maksymalnie pojechany film, nie radzę oglądać osobom poniżej 18 roku życia, gdyż niepełnoletni takich scen nie powinni oglądać. Brutalny, mocny, nie wiem tylko w czym ci chorzy ludzie ukazani w tym filmie widzieli sens. 7/10.

użytkownik usunięty
Normaden

Widze że film się podobał bo wystawiłeś 7/10. Tak jak mówiłem film dla mocnych widzów.

ocenił(a) film na 9

nie koniecznie dla widzów powyżej 18. Ja miałem 16 jak go oglądnelem... zależy od nerwów widza

ocenił(a) film na 7

Behemot jak kojarzysz jakieś dobre horrorki, to mi poleć jak możesz. Z góry dzięki, pozdrawiam

użytkownik usunięty
Normaden

Horrorów typu 'Martyrs' to nie znam ale mogę polecić horrory z azji np Klątwa Ju-on, Shutter-widmo, The ring (ale te raczej są wszystkim znane), niestety nie znam za wiele dobrych horrorów.

ocenił(a) film na 9

mnie wlasnie japonska twarz wylatujaca spod kołdry nie straszy bardziej boje sie takich brutalnych filmow jak ten

Normaden

looknij na "train" jak lubisz brutality.. właśnie się będę za niego zabierał..po opisie i trailerze wygląda jak 'hostel'(wiadomo ocb) tyle że w pociągu..

Normaden

Jeśli lubisz filmy tego typu to obejrzyj "blady strach", bardzo przyjemny i sympatyczny film ;) (również francuskiej produkcji).

ocenił(a) film na 7
adventor

Dzięki, nie widziałem tych filmów które wymieniliście także muszę luknąć. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Normaden

Polecam
Ils
Blady Strach
Frontieres
Najście
Kalwaria
wszystko francuskie i bardzo fajne