6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33014
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Na początku podeszłam do tego filmu bardzo sceptycznie, ponieważ zobaczyłam tutaj niską notę, ale na szczęście poświęciłam mu czas!Nie wiem skąd ocena ''niezły''? Jak dla mnie film jest naprawdę dobry, a nawet bardzo dobry!!Nie lubię oglądać rzezi w filmach , gustuję raczej w horrorach psychologicznych, ale ten mnie naprawdę pozytywnie zaskoczył!Oglądałam go bardzo skrupulatnie i muszę przyznać, że wszystko układało się w nim w logiczną całość. Film dopracowany, szokujący, przerażający..Gra aktorska bardzo dobra, fabuła także. Napewno jest inny, dziwny i właśnie dlatego zasługuje na miano prawdziwego horroru. Jeśli ktoś lubi jeszcze te drętwe amerykańskie produkcje dla nastolatków to ten film napewno nie jest dla niego. Moja ocena to 8/10

ocenił(a) film na 10
lu87

Popieram wypowiedź lu87. Film nieprzewidywalny, trzymający w napięciu do samego końca i ciekawy. Bardzo mało w dzisiejszych czasach równie udanych scenariuszy.
Niestety, głupie masy o umysłach nasiąkniętych amerykańskim kiczem mają zawsze najwięcej do powiedzenia, stąd też tak słaba ocena..