Na początku podeszłam do tego filmu bardzo sceptycznie, ponieważ zobaczyłam tutaj niską notę, ale na szczęście poświęciłam mu czas!Nie wiem skąd ocena ''niezły''? Jak dla mnie film jest naprawdę dobry, a nawet bardzo dobry!!Nie lubię oglądać rzezi w filmach , gustuję raczej w horrorach psychologicznych, ale ten mnie naprawdę pozytywnie zaskoczył!Oglądałam go bardzo skrupulatnie i muszę przyznać, że wszystko układało się w nim w logiczną całość. Film dopracowany, szokujący, przerażający..Gra aktorska bardzo dobra, fabuła także. Napewno jest inny, dziwny i właśnie dlatego zasługuje na miano prawdziwego horroru. Jeśli ktoś lubi jeszcze te drętwe amerykańskie produkcje dla nastolatków to ten film napewno nie jest dla niego. Moja ocena to 8/10
Popieram wypowiedź lu87. Film nieprzewidywalny, trzymający w napięciu do samego końca i ciekawy. Bardzo mało w dzisiejszych czasach równie udanych scenariuszy.
Niestety, głupie masy o umysłach nasiąkniętych amerykańskim kiczem mają zawsze najwięcej do powiedzenia, stąd też tak słaba ocena..