6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33014
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

POZYTYWNIE!

ocenił(a) film na 9

Właśnie obejrzałam Martysa. I muszę powiedzieć, ze sama jestem cholernie ciekawa co tam jest, po odejściu. I już myślałam, naprawdę czekałam tylko na to, że w końcu się dowiem, a tu co? BANG! I już się nie dowiem o0 Ten film, nie mam słów. Jest najwspanialszym jaki widziałam. Jest CHOLERNIE dobry! Owszem, jest ukazane trochę brutalności. Jednak jest to horror, więc już z góry można założyć, że dla ludzi o słabych nerwach, filmy tego typu nie są odpowiednie. Kocham Xaviera, jego aktorstwo i zdolności reżyserskie. Naprawdę nie znajdę odpowiednich słów, aby opisać wspaniałość tego filmu!

ocenił(a) film na 1
martynka988

Witam.....używasz kilka razy słowa WSPANIAŁY...możesz bliżej sprecyzować co kryjesz za tym słowem?...i wg Ciebie do jakiego innego WSPANIAŁEGO filmu możesz go przyrównać?.....do tej pory jaki film uważałaś za WSPANIAŁY?...dla każdego widza WSPANIAŁOŚĆ oznacza jednak co innego...stąd moje pytanie...z góry dziękuję za wypowiedź..:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
martynka988

Nie rozumiem dlaczego ten film jest dla Ciebie taki wspaniały. Jak dla mnie to jest on jakimś totalnym nieporozumieniem. Pomysł na film bardzo dobry lecz wykonanie...
Mógłby się równie dobrze zaczynać od połowy widz by nic nie stracił.

użytkownik usunięty
Manitou1989

Czyli sam pomysł dobry, a wykonanie złe? Można wiedzieć co masz na myśli?

ocenił(a) film na 3

uwielbiam chorrory ale to jest dnem. jak dla mnie 1!!!

ocenił(a) film na 9
martynka988

Na początku, chciałam zaznaczyć, że użyłam jedynie dwa synonimy do słowa 'wspaniały'. A teraz, dlaczego ten film taki właśnie DLA MNIE jest? Ponieważ znalazłam w nim coś co w filmach tego typu wzbudza we mnie zachwyt, nutkę tajemniczości, chęć obejrzenia go jeszcze raz, albo najlepiej drugiej części! Jest jak dobra, bardzo dobra książka. Pomysł na film dobry, a wykonanie złe? Owszem, pomysł na film jest genialny! (Przypominam, że to MOJE WŁASNE zdanie). Ale nie uważam, żeby wykonanie było słabe, czy złe. Zacznijmy od tego, że każdy reżyser ma własną wyobraźnię. Nie rozumiem za bardzo, co masz na myśli mówiąc złe wykonanie. Jeśli możesz wytłumacz. Do jakiego filmu przypisałabym Martersa? Bardzo podoba mi się film ' The Eye', bądź 'I Spit On Your Grave'. Jeśli chodzi o 'Oko', to jest ta wspólna tajemniczość. Przeszłość, która wpłynęła na teraźniejszość. Natomiast jeśliby porównać film Xaviera z filmem 'ISOYG', to brutalność wobec kobiet, jest opisana jak najlepiej! I w jednym i w drugim przypadku jest ona możliwa. Istnieją sekty, oraz niewyżyci ludzie. I pisząc, ze nie znajdę odpowiednich słów, chciałam właśnie uwzględnić WSPANIAŁOŚĆ tego filmu.
+Horrory pisze się przez samo 'H'. Dziękuję, pozdrawiam (;