6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33010
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Polecam!

ocenił(a) film na 10

wreszcie jakis dobry horror,az szkoda powiedziec,ze tylko dobry. kazdy fan horroru powinien go obejrzec z pewnoscia. sadystyczny,trzymajacy w napieciu i bardzo oryginalny!

ocenił(a) film na 9
majeczka46

Ciągle mam problem z zaakceptowaniem, że Martyrs to po prostu horror. Dlaczego? Gdyż ja nie bałem się na tym filmie, byłem przerażony ale raczej okrucieństwem ludzi ale nie w formie strachu//vide horror//

Dla mnie to bardziej dramat-gore (chociaż znowu fanatycy gore oplują mnie że w tym filmie jest jakiś smirowy light a nie GORE!!! :D )

Tak czy innego zgadzam sie z ostatnim zdaniem. Sadystyczny? TAK! Trzymający w napięciu? Jak najbardziej!. Czy oryginalnly? Hmmm do pewnego stopnia tak :)

Tak czy inaczej film zostający na długo w głowie! POLECAM

ocenił(a) film na 9
DarkOne

Potwierdzam oby dwa powyższe komentarze. Równierz POLECAM! \m/

majeczka46

To jest tylko podrzucone pod horror. Ale horrorem nie jest. Główne bohaterki przeżywały prawdziwy dramat i horror i to może dlatego podrzucili film pod ten styl filmu bo gatunku SADYZM w filmografii nie ma.

ocenił(a) film na 9
majeczka46

Zgadzam się, film bardzo dobry, oglądałem wczoraj z kumplami i na początku myśleliśmy, że znowu to jakieś śmieszne coś typu Wrong Turn, ale na szczęście film okazał się bardzo ciekawy i o dziwo obejrzeliśmy go w całkowitej ciszy i skupieniu :)