6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33014
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Film już dawno temu oglądałam i nie pamiętam swojej reakcji wtedy,bo w ogóle filmu nie
kojarzyłam aż do dzisiaj gdy go zaczęłam oglądać,nie mogłam dojść do siebie po tym filmie
ba dalej nie mogę,oglądałam dużo filmów brutalnych krwawych i ten nie jest najgorszy bo
za pewne są gorsze ale wstrząsnął mną,rzadko kiedy film robi na mnie tak kolosalne
wrażenie że nie mogę o nim zapomnieć,oglądałam mnóstwo horrorów i lubię je to fakt ale
gdybym wiedziała że ten film jest tak przerażający że będę się bała w dzień wyjść na ulicę
nie oglądnęłabym go.Cieszę się że film nie jest na faktach...Trzęsłam się przez cały
film,wyłam przy tym filmie,gdy ta dziewczyna znalazła to tajemne przejście i znalazła ten tunel
tortur to szok mnie ogarnął,gdy odnalazła tą dziewczynę to łzy mi przesłaniały ekran,jak
można być tak okrutnym,nigdy bym sie nie dopuściła do takiej zbrodni okrutnej...Końca nie
oglądałam,nie mogłam patrzeć na oczy tej dziewczyny...A ta baba mnie wkurzała...Do końca
życia nie zapomnę tego filmu i będzie mnie on prześladował,a dzisiejszej nocy moje sny to
będą isnte koszmary.