6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33013
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Rewelacja.

ocenił(a) film na 9

Film mocny. Przerażający, poruszający i CHORY !!!!!! Bez kitu masakra :) !!!! Jedynie dla ludzi o mocnych nerwach.... Ciekawa fabuła i w ogóle :) polecam w każdym razie :) xD
10/10 :)

KaMiLA_xD_

no bez lipy XD a jak jom pocieli i wogle nie ; d pozdro xD

McKlop

Ostro, nie? Normalnie gites film.

ocenił(a) film na 9
dog_in_the_fog

dziwi mnie jedynie ocena filmu ?! czemu tak nisko..? Film zrobiony genialnie, efekty, aktorzy, farbą pomalowani byli świetnie :D bez ściemy ogólnie..fabuła super, oryginalna w miarę , a nie to co w większości horrorów się powtarza że w domu straszy, wyskakuje chinka co sie zapomniała uczesać i krzywi ryja ...bez sensu to. ten film ma swój klimat jest przerażający i zasługuje na wysokie oceny. chyba że ocenianie niektórych osób działa w ten sposób że ich na wymioty zebrało i lęki wielkie jak dziewczynę pan kopie i to ich zraziło i od razu 5/10..bez przesady.. Jestem fanką horrorów, mniej więcej nerwy mam co do oglądania dobre, oglądałam już baaardzo dużo, ale żaden jeszcze taki jak ten raczej nie był..ja dałam 10 , bo na taką ocenę zasługuje :)) POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 8
KaMiLA_xD_

zgadzam sie,film był bardzo dobry,fabuła ciekawa wiec też sie dziwie skąd ta niska średnia..;/