6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33014
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Tandeta

ocenił(a) film na 3

Dla mnie ten film był tylko stratą czasu ;/ I nie chodzi tutaj o to że trzeba głębiej zrozumieć ten film ... Bo go doskonale zrozumiałem ale jak dla mnie tandeta ;// 3/10 Dziękuje.

ocenił(a) film na 1
Czyzykowski

Zgadzam się w 200%...

Czyzykowski

A byłbyś uprzejmy pochwalić się tym, co konkretnie zrozumiałeś?

ocenił(a) film na 3
orion_2

Od początku filmu działa się akcja po wielu latach od ucieczki Lucie z miejsca gdzie ją torturowali wróciła , zabiła ludzi którzy ją torturowali , potem z tym demonem czy co to tam było nie zrozumiałem do końca ale to chyba była jej matka której Lucie nie pomogła uciec (bo była taka scena) że Lucie uciekła stamtąd , nie pomagając swojej matce tylko patrząc jak ona cierpi . Potem Lucie sobie podcięła gardło bla bla bla no i umarła.... No a minęło parę dni a ci ludzie z organizacji tych których Lucie zabiła na początku nie odbierali telefonu , ta organizacja przyjechała schwytali Anne , zaczęli z nią postępować tak jak z swoimi innymi ofiarami ... No i potem podobno Anna była tą właściwą która widziała już śmierć no i na końcu ta Stara Baba z organizacji strzeliła sobie w łeb... Wiesz ja bym mógł opowiedzieć ci scena po scenie ale nie chce mi się tyle pisać.... I tak się już rozpisałem ;/

Sorry że tak chaotycznie to napisałem...

Czyzykowski

Zaiste wszystko doskonale zrozumiałeś, aczkolwiek wolałbym interpretację zamiast streszczenia:)

ocenił(a) film na 10
orion_2

heh to jest dobre :)