no sorry ale po tym filmie wnioskuje że reżyser bije codziennie swoją żone ... no kurde film jest obrzydliwy ... początek mnie że tak powiem zatrzymał do dalszego oglądania jak ona się pojawiła w domu i co ona z tą rodziną zrobiła to się fajnie zaczynało...ale potem to była masakra !! zwłaszcza końcówka filmu ;/ ten film mnie bardziej obrzydził i sprowadził do wymiotów niż jakakolwiek część Piły i Hostel ...reżyser to jakiś pojeb ;/ kurde skąd on pomysł na tak idiotyczny film wziął ;/ na ten film po 30-40 min już patrzeć nie mogłem ...ok wytrwałem tylko do sceny jak jej skóre zdarli ... to już wyłączyłem bo to już przerosło mnie... reżyser chyba chce stworzyć nowy gatunek filmowy NIEDOWYTRZYMANIA !!
po części się zgadzam. ja tylko chcę powiedzieć, że to nie reżyser odpowiada za treść filmu tylko scenarzyści więc jeżeli już to do nich pretensje tak jak ja mam ;P mnie też ten film obrzydził. Po 40 minutach miałam dość, ale prawda jest taka, że uważnie oglądałam jedynie do sceny wymordowania rodziny. Potem oglądałam jednym okiem. A gdy wiedziałam co będzie działo się z Anną postanowiłam przewinąć i zobaczyć zakończenie. Scena ze skórą była obrzydliwa, ale ja przez chwilę myślałam, że ona tylko taka zakrwawiona jest, no ale tak to jest jak oglądasz film przewijając ;P Trudno było wytrzymać na tym filmie- to pewne. brutalny, obrzydliwy i totalnie bezsensowny film.