6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33010
6,8 16 krytyków
Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

hahahaha

ocenił(a) film na 1

Ten film powinien nie tyle zostać skrytykowany, ale po prostu wyśmiany, a reżyser dożywotni zakaz zbliżania się do kamery na odległość 100 metrów.
Zacząłem dosyć kuriozalnie "ten film", lepiej brzmi "to coś".
Nie wiem w ogóle jak to określić, to nawet nie jest jakieś sensowne gore.
Chyba jedynym wątkiem tego filmu jest cięcie się po rękach, nogach, wyrywanie gwoździ z głowy, znowu cięcia, walenie łbem w ścianę, wbijanie noża w szyję itp.
Nie wyobrażam sobie, że ktoś może tego filmu bronić, oczywiście poza absolutnymi już kretynami, których kilku tutaj już dostrzegłem.

Najlepszy tekst obrońcy tego filmu "widać, że jesteś debilem bo brak Ci argumentów, dla mnie ten film był świetny, miał w sobie coś, czego nie umiem określić"

Jezu

ocenił(a) film na 1
Kapiszczur

Kilka zabawnych "recenzji" typu:
Reżyser zabiera nas w otchłań naszej świadomości, w której agresja łączy się z energią wszechświata. Zaciera się w tym świecie granica pomiędzy snem a rzeczywistością, pomiędzy ofiarą a drapieżnikiem.
Widać tutaj pierwotne instynkty i walkę o życie w każdej jego formie.
Piękne zdjęcia, jakże realistyczne, oraz trzymająca w napięciu muzyka.
Poetycka rąbanka i ekwilibrystyczne quasi-zachowania w post-psychodelicznej formie chateau-bri. Najlepiej zekranizowana schizofrenia w historii kina!
Wielkie francuskie kino!
Czekamy na oscary...ALE ALE
Zaraz, zaraz nie czekamy na oscary, bo oscary sa blee, to takie zabawki dla pop-kulturalnego świata, nikt nie dostrzeże geniuszu w tym filmie, tylko my, a teraz wszyscy solidarnie do wanny i ciach za żyły...

Zabrzmi do dziwnie, ale proszę tych normalnych w pewnym sensie ludzi o zabranie głosu.

ocenił(a) film na 6
Kapiszczur

Specjalnie dla Ciebie kilka "recenzji" krytykantów tego filmu:

"Przekaz filmu nie najgorszy ale pokazanie tego katastroficzne. Myślę, że każdy sadysta czy inny wielbiciel otwartych ran będzie miał ubaw po pachy. Mierna 4 z mojej strony..."

"beznadzieja,nie wiem po co ktoś robi takie filmy, masa brutalności krwi i cierpienia.........trzeba być nieźle pokręconym by ocenić ten film wysoka, jednym słowem kupa!!"

"chory film dla chorych ludzi albo chcących zachorować"

No i nie wiem czy chcę być wśród tych normalnych skoro w ich postach jest równie dużo argumentów przeciw filmowi co NIC. Skoro ci normalni obrażają nienormalnych...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
wishmaster1986

Dziecko, czy Ty przypadkiem nie powinieneś już spać?

ocenił(a) film na 10
Hasior

no najwyzsza pora... nie jestem nocnym markiem tak jak ty... internet ci zrobil gowno z bani cwelu

wishmaster1986

Cóż, taka praca... A tak nawiasem, nie wiem czy ktoś Ci już zwrócił uwagę, że masz problem z nadużywaniem pewnego słowa. Jakaś trauma z dzieciństwa ??? Ojciec, czy matka, jeśli mogę o tak osobiste kwestie poruszyć ?

ocenił(a) film na 10
Hasior

Meska nocna internetowa dziwka? Tak myslelem:D:D:D Naduzywam tylko jesli musze w twoim przypadku jednak to koniecznosc:D:D C>W>E>L>U!!

wishmaster1986

Ho...widzę, żeś obeznany w temacie lub też inna prawda tu się objawia, jak to staropolańskie przysłowie mówi, głodnemu xxx na myśli...Spokojnie dziecko, dalszy ciąg i tak nie ma sensu, a w ogóle nie na temat o młotkach jakichś

ocenił(a) film na 1
Hasior

Jezus Maria, chłop 23 lata prawie, a taki umysłowy kompost.
Żal mi się robi, że państwo, zamiast brać się za wykształcenie tych nizin społecznych serwuje im tego typu filmy. Nie podejmę się słownej wyzywanki.
Mówi się, że inteligencja m.in polega na tym, by z każdym rozmawiać na jego poziomie. Są jednak poziomy, do których zniżać się nie chcę.

wishmaster dobitnie pokazuje do jakiego odbiorcy adresowany jest film.
Mam nadzieję, że da wam to lekko do myślenia.

Fanzlalka, czasem nawet, gdy nikogo nie obrażasz, będą obrażać Ciebie, ludzie na tym forum to w większości cepy, takie dna moralno-merytoryczna.
Wyrazisz własną opinię, to Cię zwyzywają. Często traci się wiarę nawet w człowieka, czytając niektóre wypowiedzi, ale z czasem zdałem sobie sprawę, że normalni ludzi, nie pieklą się na forach z powodu czyjegoś zdania. Bo normalni ludzie wiedzą, że to tylko p********y internet.
Pozdrawiam.