Daję 10/10 . Uważam , że film świetny . Napewno powinny go oglądnąć ludzie o mocnych nerwach , bo dla wrażliwych osób to nie jest odpowiedni film ; ) Mi sie ten film bardzo spodobał .. Może dlatego , że lubię filmy tego typu ; ]
Myślę , że te brutalne sceny przedstawione w tym filmie były jak najbardziej realne i pokazują okrutność ludzi , którzy niestety istnieją na tym świecie .
Spoiler - No tak, codziennie mnóstwo zwierząt żywcem obdziera się ze skóry więc ostatnia scena nie zszokowała mnie tak, jak powinna. Okrucieństwo ludzi przejawia się w całym systemie pozyskiwania mięsa, futer czy jajek z numerem 3, przedmiotowym traktowaniu stworzeń, które i tak trzeba zabić, (wiec okazanie im sympatii byłoby psychicznie wyniszczające), więc przedmiotowe traktowanie kobiet w filmie, które były potrzebne do osiągnięcia pewnego celu tez mnie nie dziwi.
Film rzeczywiście dobry, ale nie sądzę, by zasługiwał na aż tak wysoka ocenę. U mnie poleciały minusy za bezsensowna akcje ze znaleziona dziewczyną i irracjonalne zachowanie Anny.